Az őslakosokat mikor üldözik el Európából a bevándorlók?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:32
Szerintem te túlságosan optimista vagy! A kérdés egy "polgárháborúban" fog eldölni. Addig amíg nem lesz a bevándorlók aránya legalább, akkora mint a befogadóké és nem kezdenek el sáriát és más undorító buzulmán, barbár szokásokat diktálni az őslakosok felé, addig esély sincs ilyesmire. Mert majd, akkor amikor a népesség felét teszik ki, már el fogják várni, hogy az ő primitív szokásaik szerint működjön a jog, vallás, állam és minden. Ekkor fog, akkora feszültség és vérontás kipattani, hogy az őslakosok észhez térnek. Szerintem. Amúgy tudsz egy civilizált muszlim országot mutatni? Szerintem nem. Törökország is vészesen közeledik a szélsőség felé, azáltal, hogy Erdogan kiiktatta a katonaságot, mint a szekularizmus őrét. De egyáltalán nem is értem, hogy ilyen, a kultúránkkal ennyire inkompatibilis népségeket miért is engedtek be? Hacsak nem volt szándékos!
Theroux válasza:
Nem tűrik már sokáig, Palesztina és a hozzá hasonló példák pontosan mutatják, hogy hova vezet a baloldal, és jobboldal által támogatott felelőtlen cionista politika és a gyarmatosítás, és erre lassan mindenki rájön. Életbe lépnek az önvédelmi reflexek.
A liberális baloldal zsidó barátsága egyszerűen a hatalomszeretet alapállásából következik, de rossz politikát folytat vele, szövetségesek nélkül marad és egyértelműen a fasiszta táborba zárja magát az európai liberális-baloldali megvetésétől kísérve. Nem lehet egy fenékkel két lovat megülni.
A derék magyaroknak aztán hiába magyarázná Peresz, hogy mit értett az alatt, hogy az "Felvásároljuk Magyarországot", amikor ezzel szembesülnek a saját városaikban:
http://www.youtube.com/watch?v=0wivMmZPUu4
http://www.youtube.com/watch?v=i8_KiXKAP18&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EcsOv82hv3c&feature=related
Vagy:
A derék palesztinoknak aztán hiába magyarázzák a cionisták, hogy mit értett az alatt, hogy az "Békét szeretnénk", amikor ezzel szembesülnek a saját városaikban:
http://www.youtube.com/watch?v=JUcW2WxhWeQ
http://www.youtube.com/watch?v=P5P4MLlGF_w
a zsidók meg kiirtották a palesztinok felét, nem csoda ha valahová menekülni akartak.
engem nem érdekel mások vallása, amíg békében meg tudok élni velük. most sem zavar senkit, hogy nem a kereszténység a magyarok vallása, sőt, államvallássá emeltük. pár száz év múlva más lesz az államvallás. na és? 2 évtizede még kommunizmusban éltünk. európa sosem volt homogén élőhely. majd a muszlim bevándorlókat meg kiszorítják a szcientológusok.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:27
Erre én is gondoltam. Csak azzal nem számolsz, hogy a muszlim vallás nagyon korlátozó és kirekesztő. Ha az lenne az államvallás, akkor az eddig elért európai vívmányoknak annyi lenne. A nődet nem láthatnád szexi cuccokban, mert egyből menne a kővezés. A lányodat szegregálnák az iskolában a fiúktól. Ha a lányod majd mondkuk hindu vagy hottentottához akar menni, akkor majd jönnek a becsületgyilkosságok. És akkor hagy ne mondjam még, hogy a muszlim vallás(?) mindent szabályoz az élet területén. Így bizonyos kutatások, eszmék, irányzatok amik eddig a fejlődést segítették el lesznek nyomva. Egy nap arra ébrednél, hogy az Egyesült Európai Kalifátus Államok globális háborút folytat a hitetlen Kína, India, Oroszország ellen. Ők gonoszak, meg kell őket szabadítani a gonosztól. Az evolúció szerintük hamis tiltani fogják, az összes alátámasztó leletet, csontokat amik több millió évesek el lesznek pusztítva.
ráadásul kezdek biztos lenni abban hogy zsidó vagy, vagy legalább muszlimgyűlölő
mintha a cionisták a toleranciájukról lennének híresek
vagy a zsidók közt mindenki szent lenne
ráadásul a kérdésed is hülyeség, mert ha vallásokról beszélünk, akkor semmi köze az egésznek az antiszemitizmushoz, ha meg a származásról beszélünk, a palesztinok szemitábbak mint az európai zsidók.
az együttélésre képtelen zsidó söpredék meg beiktatta törvénybe, hogy aki nem hiszi el a holokausztot, azt büntetni kell
és még nácik is. vagy ez összeesküvésvideó? http://www.youtube.com/watch?v=pCmVlRBupVo
és akkor most szállj egy kicsit magadba.vagy vizsgáljuk meg, hány muszlimot irtottak a kereszténység idején. vagy hány indiánt irtottak ki a jóságos keresztények.
különben sem lesznek többségben a muszlimok, mert a cigányok túlszaporodják őket.
előző meg előtte is én voltam
a "baj" az, hogy nem is akarnám mutogatni a nőmet "szexi cuccokban", ha otthon meg meztelenül sétálunk, ahhoz senkinek semmi köze. az sem gond hogy nem a fiúkkal együtt tanul a lányom, mert eddig is voltak lánykollégiumok, meg fiúgimnáziumok. a többire meg én is jöhetnék ilyen sablonokkal, hogy a zsidóknak a gójok állatok, meg csecsemőket erőszakolnak, és ehhez hasonlók.
vagy akkor egyet kellene értenünk abban, hogy csak az ateistáknak van joguk élni, mert minden vallásos ember túl csökött a tudományhoz. vagy legalább rezervátumokba terelni őket. avagy minden vallásos ember egyforma.
jelzem, hogy ebben a pillanatban egy olyan muszlimnak nevezett ország sincs, ami betartja a saját törvényeit. sőt, az usa-ban sem köveznek halálra homoszexuálisakat a keresztények.
és akkor ne is említsük azt, hogy az iszlám világ hatalmas átalakulásban van. sorozatosan dőlnek meg a diktatúrák, lazulnak a törvények, ugyan az a folyamat, mint európában a kereszténység hanyatlásában. hiába a kereszténység a legnagyobb vallás a világon, senki sem él állandó rettegésben, hogy meg fogják kövezni őt, mert hitetlen, vagy perverz, sőt, akkor sem, ha embert ölt. ha a kereszténységet le lehetett vetkőzni, ezt is le lehet. már most van megosztottság a muszlim emberek közt annak ellenére hogy egy igen szigorú vallás. sőt, a társadalmuk egy fajta tinédzser viselkedést mutat, ha kijönnek aurópába a nagy muszlim emberek: leisszák magukat, összefekszenek mindenkivel, csak azért is.
"ráadásul a kérdésed is hülyeség, mert ha vallásokról beszélünk, akkor semmi köze az egésznek az antiszemitizmushoz, ha meg a származásról beszélünk, a palesztinok szemitábbak mint az európai zsidók."
OTT A PONT!!! :D
Ki nem szar.ja le Európát?! Engem csak Palesztina érdekel, mivel ez az otthonom. Az sem érdekel, ha a zsidók halomra lőnék őket, tudom kegyetlen, de meg lehet nézni az európaiak viselkedését. Például, akkor amikor a nagy zsidóbarát, európai humanistát a cionisták elfogták és kinyírták. De megnéztem volna az arcát előtte, kiváncsi lettem volna a véleményére a zsidó söpredékről.
Vagy:
Először mond meg a Dán kormánynak, hogy nem támogasson egy népirtást, és akkor a palesztinok sem kényszerülnek elmenekülni!
Vagy:
Van egy jó megoldás! Mindenki menjen oda vissza, ahonnan származik!
Izraeliek Európába, a palesztinok Palesztinába! Ez ilyen egyszerű!
11:27 vagyok
úgy látszik hasonlóan nézzük, bár szerintem elég kézenfekvő
nyilván ha valakit cionistának nevelnek, dühíti ez
szerintem meg ha kalapáccsal a kezemre ütök, nem a kalapács a hibás
"a "baj" az, hogy nem is akarnám mutogatni a nőmet "szexi cuccokban""
És ha ő akarna? Akkor majd a csökköt muszlimok megkövezik? Vagy a homokosokat? Ahogy teszik azt sok muszlim országban? Hol lesz innen az egyenlőség, demokrácia, jogállam?
"vagy akkor egyet kellene értenünk abban, hogy csak az ateistáknak van joguk élni, mert minden vallásos ember túl csökött a tudományhoz. vagy legalább rezervátumokba terelni őket. avagy minden vallásos ember egyforma."
Nem inkább tiltsuk az összes vallást.
"és akkor ne is említsük azt, hogy az iszlám világ hatalmas átalakulásban van. sorozatosan dőlnek meg a diktatúrák, lazulnak a törvények"
Te hol élsz, ember? Nincs domino efektus! Az USA úgysem hagyja bedőlni Szaúd-Arábiát, Szíriát. Egyiptomban is még kérdéses, hogy ki fog hatalomra kerülni. Nagy tévedésben vagy látom! Törökországban is egy népszavazással eltávolították a Kemal Atatürk által felállított fékeket. Hamarosan ott is radikalizálódni fog a helyzet. Olvass már egy-két külpolitikai magazint. Könyörgöm!
kitekinto.hu
foreignpolicy.com
globalsecurity.org
"...ugyan az a folyamat, mint európában a kereszténység hanyatlásában."
Ez nem igaz! Európában a kereszténységet a reformáció szelidítette meg. Ott ilyen elképzelhetetlen. Nem úgy van mint nálunk, hogy ezer féleképpen lehet értelmezni a Bibliát, meg az jelképes. Ott a Korán szent és isten szava. Ezért változtathatatlan. Aki ezzel megpróbálkozott már a föld alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!