Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vona: az emberiség utolsó...

Vona: az emberiség utolsó védőbástyája az iszlám - Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 07:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
76%
Hungarikum Vona módra...
2011. máj. 7. 11:05
 12/62 anonim ***** válasza:
55%
Jobbik szavazó vagyok de szar*k a kereszténységbe és az iszlámba is,sőt az összes vallásba.Na és akkor mi van?
2011. máj. 7. 11:28
 13/62 anonim ***** válasza:
69%

"Jobbik szavazó vagyok de szar*k a kereszténységbe és az iszlámba is,sőt az összes vallásba.Na és akkor mi van?"

Az, hogy egy zavarodott idióta pártjával szimpatizálsz, és büszke is vagy rá.

2011. máj. 7. 11:32
 14/62 anonim ***** válasza:
55%

"Jobbik szavazó vagyok de szar*k a kereszténységbe és az iszlámba is,sőt az összes vallásba.Na és akkor mi van?"

Ez szép és jó, csak azzal nem számolsz, hogy a Jobbik éppen veled ba.szik ki. Gondolod, hogy majd az egri imámok fogják engedni, hogy ne kelljen meghajolnod Mekka felé? Ne élj álomvilágban. Az ilyen Vona-féle hazaárulókat (akik mellesleg nemcsak országukat, hanem egész civilizációjukat elárulták) elzavarnám a tálibokhoz.

2011. máj. 7. 11:40
 15/62 anonim ***** válasza:
60%
De hogyan lehet valaki egyszerre hungarista és iszlamista??
2011. máj. 7. 12:28
 16/62 anonim ***** válasza:
74%

Én így értelmezem a szavait:

A keresztény Európa nem létezik, mert a fehérek Európában nagyrészt elfordultak a saját vallásuktól. A vallás egy közösséget, nemzetet, államot összetartó dolog, ami ezért lenne fontos Európának.

Ellenben az iszlámot, mint vallást a muzulmán országok lakóinak nagy része gyakorolja és arról példát lehetne venni, hogy az iszlám emberek hogy képesek egységbe tömörülni, a fehérek Európában pedig hogy nem.

gy.k.: Egy általánosság: Az ellenségtől is lehet tanulni.

2011. máj. 7. 12:36
 17/62 anonim ***** válasza:
86%

"De hogyan lehet valaki egyszerre hungarista és iszlamista??"

Szerintem a közös nevező zs-vel kezdődik... :D

2011. máj. 7. 12:40
 18/62 anonim ***** válasza:
9%

Elozonek

Ugy erted, hogy a zsidok tkp nem zsidok, hanem iszlamistak es hungaristak? Ugy gondolom Vonaval egyutt neked sem artana nemi orvosi kezeles.

2011. máj. 7. 12:48
 19/62 anonim ***** válasza:
96%

"Ugy erted, hogy a zsidok tkp nem zsidok, hanem iszlamistak es hungaristak? Ugy gondolom Vonaval egyutt neked sem artana nemi orvosi kezelés.."

Ha a fentiekből neked ez jött le, akkor inkább hadd ne minősítsek... :)

Elmagyarázom, rendben? A hungaristában és az iszlamistában egy a közös: a zsidóellenesség. Most már érted? Na ugye. Nem is volt olyan nagyon nehéz feladat.

2011. máj. 7. 12:59
 20/62 anonim ***** válasza:
35%

11:28

Akkor az van, hogy esélytelennek tartod a Jobbikot. Az is.

2011. máj. 7. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!