Vona: az emberiség utolsó védőbástyája az iszlám - Vélemény?
"Jobbik szavazó vagyok de szar*k a kereszténységbe és az iszlámba is,sőt az összes vallásba.Na és akkor mi van?"
Az, hogy egy zavarodott idióta pártjával szimpatizálsz, és büszke is vagy rá.
"Jobbik szavazó vagyok de szar*k a kereszténységbe és az iszlámba is,sőt az összes vallásba.Na és akkor mi van?"
Ez szép és jó, csak azzal nem számolsz, hogy a Jobbik éppen veled ba.szik ki. Gondolod, hogy majd az egri imámok fogják engedni, hogy ne kelljen meghajolnod Mekka felé? Ne élj álomvilágban. Az ilyen Vona-féle hazaárulókat (akik mellesleg nemcsak országukat, hanem egész civilizációjukat elárulták) elzavarnám a tálibokhoz.
Én így értelmezem a szavait:
A keresztény Európa nem létezik, mert a fehérek Európában nagyrészt elfordultak a saját vallásuktól. A vallás egy közösséget, nemzetet, államot összetartó dolog, ami ezért lenne fontos Európának.
Ellenben az iszlámot, mint vallást a muzulmán országok lakóinak nagy része gyakorolja és arról példát lehetne venni, hogy az iszlám emberek hogy képesek egységbe tömörülni, a fehérek Európában pedig hogy nem.
gy.k.: Egy általánosság: Az ellenségtől is lehet tanulni.
"De hogyan lehet valaki egyszerre hungarista és iszlamista??"
Szerintem a közös nevező zs-vel kezdődik... :D
Elozonek
Ugy erted, hogy a zsidok tkp nem zsidok, hanem iszlamistak es hungaristak? Ugy gondolom Vonaval egyutt neked sem artana nemi orvosi kezeles.
"Ugy erted, hogy a zsidok tkp nem zsidok, hanem iszlamistak es hungaristak? Ugy gondolom Vonaval egyutt neked sem artana nemi orvosi kezelés.."
Ha a fentiekből neked ez jött le, akkor inkább hadd ne minősítsek... :)
Elmagyarázom, rendben? A hungaristában és az iszlamistában egy a közös: a zsidóellenesség. Most már érted? Na ugye. Nem is volt olyan nagyon nehéz feladat.
11:28
Akkor az van, hogy esélytelennek tartod a Jobbikot. Az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!