31/39 A kérdező kommentje:
Én egy valamit nem tudok még a helyére tenni magamban. Az akció végrehajtói parancsot kaptak arra, hogy nem ejthetik foglyul. Ez nem túl demokratikus. Nem kell minden embernek megadni azt, hogy a törvényes bírája elé álljon és a jogi felelősséget vállalja? Ez kb. olyan lenne, mintha a Hágában csücsülő Radovan Karadžić cellájába bemennének és agyonlőnék.
2011. máj. 4. 05:25
32/39 anonim válasza:
Te börtönbe csuknál egy olyan embert aki több millió másik embert megölt? minimum egy tarkónlövés szerintem...
33/39 A kérdező kommentje:
bin Laden nem ölt meg milliókat. Szerintem a törvényes bírájától senki sem vonható el.
2011. máj. 4. 18:17
34/39 anonim válasza:
Csak az USA állampolgároknak járnak az emberi jogok és a bírói ítélet, az ellenfelekre ezek már nem vonatkoznak. (Egyébként nem sajnálom, hogy meghalt, de nem tudok örülni egy ember halálának sem.)
35/39 anonim válasza:
Szerintem most kezdjük el "sajnálni",és gondolkodjunk azon,hogy nem lett-e volna elég egy "felfüggesztett" büntetés(!!!)
36/39 anonim válasza:
Ha jól figyeltem a híradásokat és nem tévedek, akkor most halt meg másodjára,remélem, többször nem fog.
37/39 anonim válasza:
17:46, a jenkik mennyivel jobbak náluk? Megszálltak egy országot hogy megkaparinthassák az olajat (az MR1 Kossuth Rádióban a "Közelről" műsorban megszólalt a Shell és BP képviselője, onnan tudom, nem a kurucinfóról), aki meg föl meri emelni a szavát a törvénytelen megszállás ellen, az terrorista, és lelövik.
Tiszta 1956.
38/39 anonim válasza:
Osama minden évben meghal, ez nem újdonság...amúgy propaganda az egész, ha meg is ölték, annak nem sok értelme volt, lévén már régen nem övé volt a központi szerep, hanem a 'jobbkeze' irányított. (nevét sajnos nem tudom per pill.)
39/39 anonim válasza:
Nem az volt a neve hogy Osama, hanem Usama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!