Istenem, hogy mennyi pihent agyú ember él ebben az országban.
Osama egy rohadt terrorista volt, aki bosszúból rengeteg ember életét kiírtotta, persze az nem jutott eszébe, vagy nem foglalkozott vele, hogy mennyi ártatlan ember meghalt. Csak a bosszú hajtotta. Gondoljunk szeptember 11-re. Meg a többi merényletre!
DNS-sel bizonyították meg képekkel is, hogy ő halt meg! Nem értem, hogy ha egész Amerika ünnepli, hogy meghalt az a nyomorult, akkor a magyarok miért hőbörögnek? Én örülök neki, hogy meghalt, ideje volt már! Persze a magyarok mindig hőbörögnek, meg mindenbe csak a rosszat látják, nem kell minden mögött összeesküvést sejteni. Már most vergődik sok ember, hogy biztos azért ölték meg most,hogy Obama kapjon egy jó pontot Amerikától a választások előtt. Komolyan mondom, lehet, hogy én vagyok túl naív és mindent elhiszek vagy nemtom. Mindegy. Én örülök, hogy egy hülyével kevesebben vagyunk, bár lehet jön majd egy újabb nyomorult, aki tönkre akarja tenni a világot!
Az összeset fel kéne akasztani, vagy előbb az ártatlan embereket kitelepíteni az afrikai országokból, a terroristákra meg dobni egy bombát oszt kész. Probléma megoldva, nem lenne több háború.
"a terroristákra meg dobni egy bombát oszt kész. Probléma megoldva, nem lenne több háború."
A legjobb az lenne ha a terroristák létre se jönnének, ehhez viszont csírájában kell megsemmisíteni őket, így már eleve a létrehozójukra kellene egy bomba, mint az amerikai vezetés, meg a többiek.
utolsó elötti: Nem rá vall??? LOOL rád az vall,hogy ,lelőnek??
Úgy értem hogy elővigyázatlanság nem rávall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!