11/39 anonim válasza:
Elozonnek igaza van. Lattam az ujjongo tomeget a Feher Haz elott.
12/39 anonim válasza:
Ideje volt már, Obamának meg jól jön ez a választásokon, a nép birkábbik fele biztos elfelejti emiatt az intézkedéseit.
13/39 anonim válasza:
Ki tudja, hogy most halt-e meg, vagy mikor, vagy nem Amerika beépített embere volt-e azért, hogy háborút indítsanak az olajét, és hogy el tudják adni a fegyvereket.
14/39 anonim válasza:
Ki tudja, lehet, hogy óriásmamutok civilizációja van a föld alatt, és a trappolásuk okozza a földrengéseket.
15/39 anonim válasza:
Baracsi Attila.: Szerintem még ne igyunk előre a medve bőrére! A terrorizmus okait még nem tudták megszűntetni,ráadásul csak egy újabb iszlám mártírt csináltak,ha valóban kinyuvasztották.
17/39 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy lesz következménye a halálának, de én még mindig úgy vagyok, hogy szeptember 11. sem volt véletlen, és hogy Bushnak is köze volt hozzá, még ha nem is szó szerint, de az ő ügyei is nagyban hozzájárultak ehhez az egészhez. Ő itt az egyetlen háborús bűnös.
18/39 anonim válasza:
Nem sajnálom. (mondjuk azt sem sajnálnám, ha Bush vagy Obama is menne vele a pokolba)
19/39 anonim válasza:
NE legyetek ostobák! Ennek semmi köze az elnökválasztáshoz! Obama nem lehet elnök, ha akik mögötte irányítanak nem akarják. Már rég nincs szüksége az amerikai elnököknek jó húzásokra, meg pénzre, hogy megnyerje a választást. Ott az nyer akit "Ők" akarnak, hogy nyerjen.
"Csak az arcok változnak, de a rendszer az örök!"
Egy jó film: Az Obama átverés
20/39 Dick Esmen válasza:
Szerintem nem halt meg.Annyi hasonmása van,ráadásul nem is hülye.Bizonyíték meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!