Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meghalt Osama bin Laden....

Meghalt Osama bin Laden. Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 2. 05:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
96%
Elozonnek igaza van. Lattam az ujjongo tomeget a Feher Haz elott.
2011. máj. 2. 09:38
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Ideje volt már, Obamának meg jól jön ez a választásokon, a nép birkábbik fele biztos elfelejti emiatt az intézkedéseit.
2011. máj. 2. 09:45
 13/39 anonim ***** válasza:
65%
Ki tudja, hogy most halt-e meg, vagy mikor, vagy nem Amerika beépített embere volt-e azért, hogy háborút indítsanak az olajét, és hogy el tudják adni a fegyvereket.
2011. máj. 2. 10:32
 14/39 anonim ***** válasza:
67%
Ki tudja, lehet, hogy óriásmamutok civilizációja van a föld alatt, és a trappolásuk okozza a földrengéseket.
2011. máj. 2. 10:42
 15/39 anonim ***** válasza:
88%
Baracsi Attila.: Szerintem még ne igyunk előre a medve bőrére! A terrorizmus okait még nem tudták megszűntetni,ráadásul csak egy újabb iszlám mártírt csináltak,ha valóban kinyuvasztották.
2011. máj. 2. 11:02
 16/39 anonim válasza:
70%
Azért itt is kéne ünnepelni...
2011. máj. 2. 11:35
 17/39 anonim válasza:
78%
Nem kizárt, hogy lesz következménye a halálának, de én még mindig úgy vagyok, hogy szeptember 11. sem volt véletlen, és hogy Bushnak is köze volt hozzá, még ha nem is szó szerint, de az ő ügyei is nagyban hozzájárultak ehhez az egészhez. Ő itt az egyetlen háborús bűnös.
2011. máj. 2. 11:49
 18/39 anonim ***** válasza:
80%
Nem sajnálom. (mondjuk azt sem sajnálnám, ha Bush vagy Obama is menne vele a pokolba)
2011. máj. 2. 12:43
 19/39 anonim ***** válasza:
33%

NE legyetek ostobák! Ennek semmi köze az elnökválasztáshoz! Obama nem lehet elnök, ha akik mögötte irányítanak nem akarják. Már rég nincs szüksége az amerikai elnököknek jó húzásokra, meg pénzre, hogy megnyerje a választást. Ott az nyer akit "Ők" akarnak, hogy nyerjen.

"Csak az arcok változnak, de a rendszer az örök!"

Egy jó film: Az Obama átverés

http://www.youtube.com/watch?v=wBtrkJAPwlQ

2011. máj. 2. 13:39
 20/39 Dick Esmen ***** válasza:
31%
Szerintem nem halt meg.Annyi hasonmása van,ráadásul nem is hülye.Bizonyíték meg sehol.
2011. máj. 2. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!