Magyarországra is jöhet az iszlam veszedelem?
A tvben láttam,hogy az arab orszagokbol özönlik a férfiak sokasága hajokon olaszba,mert majd Europába akarnak költözni.Ugy mentek,hogy még egy táska se volt náluk,tehát
mindenfajta ellátást követelnek ! Tehetik ?
Láttam,hogy az arabok többsége még a cigányoknál is lustább ,agresszivabb nép !!és öket is Europa tartsa el ?
hogyan ? miböl ?aztän,ha nem épitenek megfelelö mennyiségü mecsetet,akkor megharagszanak,ahogy Svajcban is !meg majd robbantgatnak...jo, jönnek a kinaiak is,de ök szorgalmasak,dolgosak !
Sajnos valós a veszély. Az európai emberek elkényelmesedtek a nagy demokráciában. Nem tudnak már kiállni az érdekeikért. Csak akkor kezdenek vakarózni amikor már itt a veszedelem.
Személy szerint nem vagyok vallásos és nem is értem, hogy miért kell a vallásosoknak állandóan valamivel zajt csapni.
A keresztények folyton harangoznak, a muzulmánok meg üvöltöznek abból a toronyból. Mire jó ez ?
Kérdező, te előbb tanulj már meg írni, mielőtt marhaságokat beszélsz.
IQ=0,00000
"Magyarországra is jöhet az iszlam veszedelem?"
Nem. Egyébként mi ez az "is"? Németországban sincs "iszlám veszedelem", csak valakiknek dolgozniuk is kell, míg a németek felveszik a nyugdíjukat.
"Ugy mentek,hogy még egy táska se volt náluk,tehát
mindenfajta ellátást követelnek !"
Ugyan már. Elkezdenek dolgozni, mert szemben az elpuhult európaiakkal, ők még képesek rá.
"Láttam,hogy az arabok többsége még a cigányoknál is lustább"
Te ezt LÁTTAD? Érdekes felépítésű szemed lehet.
"és öket is Europa tartsa el ?"
A helyzet jelenleg az, hogy a németek, olaszok, spanyolok stb. nem hajlandók gyereket szülni. Ezért ezek a népek elöregednek. 50 év múlva ezek a népek gyakorlatilag nyugdíjasok lesznek. Kik fognak dolgozni? A bevándorlók. Na most tényszerűen nem a nyugdíjasok tartják el a dolgozókat, hanem fordítva.
"Tarmi Rićmi válasza:
Kérdező, te előbb tanulj már meg írni, mielőtt marhaságokat beszélsz.
IQ=0,00000"
Áruld már el írástudásból hogy számolsz íkút? Mindig csodáltam a bonyolult képleteket.
Nem hinném (bár a Jobbik odavan a muzulmánokért :))) ), de mára Nyugat-Európában is megváltozóban van a hangulat, éspedig éppen az iszlám bevándorlás ellenében.
Aki nem hajlandó elfogadni az európai civilizációs szabályait, annak nem is lesz helye Európában. Pont. A muzulmán bevándorlók egy része pedig szemmel láthatóan nem akar/tud beilleszkedni. A tapasztalat az, hogy az iszlámban szocializálódott tömegek nem bizonyulnak jó munkaerőnek, a kétkezi munkát rangon alulinak tartják, a diplomásaik diplomája semmit sem ér Nyugaton, ennyi kebabárusra meg nincs szükségünk.
Az iszlám egyszerűen inkompatibilis a kereszténységre, humanizmusra, liberalizmusra épülő euroatlanti civilizációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!