Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az albánok és a makedónok...

Az albánok és a makedónok miért utálják egymást?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 20:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 38%, amúgy a Boszniás kérdés is az enyém.
2011. febr. 12. 10:32
 12/18 anonim ***** válasza:

19:32

A "nyugatos" vagy "antikommunista" belorusz nacionalisták természetesen utálják az oroszokat. Ugyanez a helyzet orosz-ukrán vonalon.

2011. febr. 12. 11:07
 13/18 A kérdező kommentje:
De az antikommunisták nem feltétlen szélsőségesek a "nyugatosok" pedig speciel egészen nem azok, a kérésed pedig arról szólt hogy mondj olyan két szomszédos országot ahol a SZÉLSŐSÉGESEK nem utálják egymást...
2011. febr. 12. 11:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves, szellemileg enyhén visszamaradott harmincnyolcas

Humorizáltam. Gondolom, ha a hozzászólás végén lett volna valami ilyesmi, hogy : XD vagy :)))))))) akkor neked is leesett volna.

2011. febr. 12. 13:11
 15/18 anonim válasza:
van egy remek tippem erre.Bár ne vagyok biztos,hogy megállja a helyét.Szerintem az Albánok túlságosan is Macedónia területére merészkedett és ez a macedónoknak nem igazán tetszett,és azóta rivalizálnak
2011. febr. 14. 10:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Az albánokat minden szomszédos országban közutálat övezi, nem csak szélsőséges, de átlagember szintjén is. Cigány népség, rosszabbak, mint a magyarországi romák. Természetesen nem szimpatikus ez senkinek. Ehhez jön az említett kisebbségi konfliktus.
2011. febr. 14. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:

dubiis!

Nálam a humorérzék más kategóriát képvisel. Az, hogy ki a szellemi fogyatékos, majd a többiek eldöntik.

2011. febr. 15. 17:57
 18/18 anonim válasza:
100%

én albán vagyok és egyáltalán nem utálom a makedonokat. sőt senkitsem utálok,még a szerbeket sem. amit csináltak pár éve az gusztustalan volt,de én ezért nemfogom elitélni egy egész országot. amit meg valaki korábban irt,hogy cigány népség vagyunk,annak nagyon szépen köszönöm,kommentje tökjol tükrözi az értelmiszintjét.

hogy miért tudok magyarul? apám anyám albán,itt élünk mo-n és én már itt is születem

2011. dec. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!