Liechtenstein és Szlovákia miért nem ismerik el egymást?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 20:30
1/10 anonim válasza:
Ezt három napja már letárgyaltuk.
2/10 anonim válasza:
és mi volt a tárgyalás eredménye, első válaszoló?
3/10 anonim válasza:
Nem idézhetem mind, de ha beírsz a Keress rovatba egy kulcsszót, akkor előjön az összes válasz.
4/10 anonim válasza:
Szlovákiát nekünk sem lett volna szabad elismernünk, miután kettévált Csehszlovákia...
5/10 anonim válasza:
A Benes dekrétumok elvették Lichtenstein birtokait, ezért Lichtenstein nem ismeri el Szlovákiát, de az utóbbi időben már elismerte.
6/10 anonim válasza:
Furcsa, 2011. júl. 3.-i adatom van, akkor még nem ismerte el. Talán a múlt héten tette meg, vagy újból blöffölsz ?
7/10 anonim válasza:
Már vagy négy éve megtette.
8/10 anonim válasza:
Még a kuruc.infó is elismerte, hogy elismerte Lichtenstein az úgynevezett Szlovákiát :)
9/10 anonim válasza:
Bocs, téves adatom volt. 2009. nov. 1-én vették fel a kapcsolatot, mert a szlovákok adtak valami kérpótlást a Liechtenstein-családnak. A csehekkel továbbra sincs dipl. kapcsolat.
10/10 anonim válasza:
A csehekkel is megegyeztek, eddig nem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!