Miért hiszik sokan, hogy az U. S. A örökké létezni fog?
Az emberek nem értik, hogy semmi nem marad örökké?
Miért ilyen korlátoltak?
Egyszer minden elmúlik. Az élet, és a történelem ezt igazolja! Ez az élet rendje!
Ahhoz nem kell gyűlölni az U.S.A.-t, hogy ezt megértsem!!! Ez egy tény!
Vagy ez ilyen ideológia??? Mint a szovjeteknél, hogy az lesz az örök paradicsom?
Lehet hogy nem 10, vagy 50 év, de pl 300 év múlva!
Mit érdekel téged az, hogy mi lesz 50, meg 300 év múlva. Valószínűleg a föld alatt leszel, ugyanúgy, mint én. Hogy most valaki szereti az amcsikat, vagy sem, az egy dolog. Mert a rómaiak is megbuktak stb.
Ez ugyanolyan agymenés, mint amiket lehet látni a tévében, hogy 3 millió év múlva kihűl a nap. Vagy 40000 éven belül becsapódik egy koava nagy üstökös, és akkor mi lesz. Mi lenne. Tudunk ellene valamit tenni? Nem. Ha nem az én életemben következik be, akkor örülök. Ha meg igen, akkor 99 egész sok százalék, hogy megmurdálok oszt kész. Minek kell ilyeneken filózni?
Aminek nincs reális esélye az én életemben, azzal nem foglalkozom. Aminek van esélye, de nincs ráhatásom, azzal se. Csak amire belátható időn van ráhatásom, azzal törődök, de abba befektetem a szükséges energiát, hogy úgy történjen, ahogy én akarom.
27f
Magyarországnál biztos tovább fog létezni. Magunknak még 100-150 évet adok.
De ott vannak a kínaiak mint valaki írta. Ők több ezer éve léteznek. Akkor az USA-nak is van még pár ezer éve.
Attól függ ki meddig létezik, hogy minél nagyobb.
Még soha nem hallottam senkitől, hogy az USA örökre létezni fog.
Hogy is kerülhetne szóba ez a téma?
- Te, kérsz egy amerikai makarónit?
- Nem, én nem szeretem az amerikai konyhát.
- Na és? Amerika úgyis örökre létezni fog!
VAGY
Töritanár: 1941-ben az amerikaiak megtámadták a tengelyhatalmakat.
6 éves Pistike: És végül ki nyert?
Töritanár: Ez nem kérdés, Amerika, ami úgyis örökre létezni fog.
VAGY
- Ez melyik énekesnő?
- Valami amerikai...
- Fúj, ez f*s.
- Dehogyis, hiszen Amerika örökké létezni fog!
Szóval szerintem egy ember sem gondolta sohasem azt, hogy Amerika, vagy bármi is örökre fog létezni, a kérdésed erőltetett, ráadásul én ilyen témakörrel nem is foglalkoznék a helyedben, és ilyen alapigazságokat, minthogy 300 év múlva felbomlik, meg sem fogalmaznék, mert hülyeség. Mi van, ha 295 év múlva fog felbomlani? Nem kuvára mindegy, ha te 2011-ben élsz, és VAN?
Szóval röviden: nem kedvelem az USA-t, de ha körbesétálsz az utcán, és megkérdezed, hogy: "Igaz a hír, hogy az USA örökre létezni fog?", akkor vagy kiröhögnek, vagy azt mondják, hogy "Ki mondta?", vagy egyszerűen elküldenek a ***-ba.
Pedig vannak akik ezt hiszik!
Jó neked, hogy nem tudsz róluk.
"Pedig vannak akik ezt hiszik!
Jó neked, hogy nem tudsz róluk."
És miért is fáj neked, hogy vannak olyanok, akik azt hiszik? Netán odamentek hozzád az utcán és megvertek, amiért teszerinted nem fog örökké létezni?
"és miért hiszik azt sokan, hogy nem fog?"
Nemtom... szerintem ilyen ideológiai kérdés lehet. Vagy tényleg nem ismerik a történelmet. De lehet hogy reménykednek. Nemtom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!