Miért hiszik sokan, hogy az U. S. A örökké létezni fog?
Az emberek nem értik, hogy semmi nem marad örökké?
Miért ilyen korlátoltak?
Egyszer minden elmúlik. Az élet, és a történelem ezt igazolja! Ez az élet rendje!
Ahhoz nem kell gyűlölni az U.S.A.-t, hogy ezt megértsem!!! Ez egy tény!
Vagy ez ilyen ideológia??? Mint a szovjeteknél, hogy az lesz az örök paradicsom?
Lehet hogy nem 10, vagy 50 év, de pl 300 év múlva!
"Egyszer minden elmúlik. Az élet, és a történelem ezt igazolja! Ez az élet rendje!"
A tudomány viszont nem ezt igazolja! A tudomány szerint valami addig tud létezni, amíg fenn tudja tartani magát. Ha az USA 1 évig tudja fenntartani magát, akkor 1 évig létezik, ha 100 évig, akkor 100 évig létezik.
A világ nem ilyen előre megírt pszeudo-vallásos törvények szerint működik, hanem a fizika törvényei szerint. Ha fenn tudja tartani magát, akkor fennmarad, ha nem tudja, akkor nem marad. Ezen nincs mit vitázni.
Hülyeségeket beszélsz!!!
A törvény az az, hogy minden, csak egy meghatározott ideig tudja fenntartani magát, és nem örökre!
"A törvény az az, hogy minden, csak egy meghatározott ideig tudja fenntartani magát, és nem örökre!"
És mégis, mi határozza meg azt, hogy valami meddig tud fennmaradni? Ha én most kitalálok egy céget, vagy csoportot, akkor számítógépprogram-szerűen íródik egy törvény az univerzumban, ami előre predesztinálja, hogy az a dolog meddig fog létezni, vagy mi?
Hülyeségeket beszélsz, nem a középkorban élünk.
De ha mégsem hiszel nekem, akkor cáfolj meg! Próbáld meg szétverni a kocsidat! Ha nekem van igazam, akkor tönkremegy, ha meg neked, akkor nem árthatsz neki "mert még nem jött el az ideje"...
Ostobaság. Ha szétvertem a kocsit, akkor eljött az ideje!!!
De inkább felejtsd el a kérdést! Nem neked való!
"Ostobaság. Ha szétvertem a kocsit, akkor eljött az ideje!!!"
Na látod! Ilyen alapon megha elkezd hanyatlani az USA, akkor jöhet valami zseni, aki felvirágoztatja, és akkor nem jött el az ideje!
Egyébként kérdező, valld be, hogy csak azért reméled az USA bukását, mert irigy vagy az ottani életre!
Normális ember nem akarná az USA bukását, mert azzal olyan őrült országok kezébe adná a világhatalmat, mint Kína!
Nem azt mondom, hogy az USA tökéletes, de amíg nem jön ide Magyarországra egy csapat menetelő amerikai katona és nem kényszerítenek rá géppuskával, hogy istenítsem az USÁ-t, addig nekem semmi bajom azzal, hogy az USA a világ rendőre!
23:26
Ne fárassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!