Várható hogy az Európai Unió megszűnik létezni?
Magyarország is feloszlik egyszer?
Szerintem nem. De kitduaj. Egyszer az életnek is vége.
Ha egyszer felbomlik az Eu. akkor véleményem szerint okvetlenül felmerül a kérdés,hogy azokat a támogatásokat,kölcsönöket kinek fogjuk visszafizetni.
Ugyanis én nem tudok róla,hogy akármelyik szerződésben is szerepelne,hogy "mi történik ha?".
Ami igaz az igaz,meg kell hagyni,hogy az eurós övezet válságban van,a kérdés az,hogy a gazdag nyugati hatalmak meddig bírják fizetni a mi "lemaradásunkat".
Amint úgy döntenek/nem bírják fizetni a felzárkóztatást abban a pillanatban összeomlik a rendszer.
Remélem ez soha nem fog megtörténni. Most, hogy Oroszország, India, Brazília is kezd felzárkózni, Kína pedig nagyhatalom, fel sem merülhet az a forgatókönyv, hogy Európa nem egységes hatalomként, hanem kis országokra szétbontva létezzen. Az arabok is egyesülni próbálnak(Öböl-menti országok szövetsége) és Afrika is. Egy olyan korszak következik, mikor k*rva szar lesz kis országnak lenni, és kicsi alatt most Franciaországot értem.
Egyébként a mi hibánk, hogy nem tudtuk kihasználni az EU lehetőségeit. Nem véletlen, hogy a lengyelek az unió legnagyobb támogatói.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:41
Hiába mondod! Az ultranacionalistáknak mondhatsz te akármit, akkor sem fogják fel. Szívből kívánom, hogy az EU bomoljon fel és a kontinens méretű hatalmak (USA, Oroszország, Kína, India) tegyék teljesen gyarmatukká Európát. Akkor majd pattoghatnak a nacionalisták. Európába még így is minden jöttment hatalom belerúg, mert nem egységes. Hát ez van.
Persze, hogy várható! Csak várjad nyugodtan és türelmesen. Ráérsz. :-)
Szerintem kissé odébb van még az...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!