Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Várható hogy az Európai Unió...

Várható hogy az Európai Unió megszűnik létezni?

Figyelt kérdés
Ez is csak egy korszak, volt itt annyiféle szervezet, társulás meg miegymás. Minden feloszlik szerintem egyszer. Jó esély van rá hogy éveken belül tönkremegy az egész?
2011. aug. 7. 15:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Szívből kívánom, hogy az EU bomoljon fel és a kontinens méretű hatalmak (USA, Oroszország, Kína, India) tegyék teljesen gyarmatukká Európát. "- hát igen, ez lenne a legvalószínűbb. Pedig Európában sokkal nagyobb erő lakozik, mint amennyit most kihasznál. Biztos vagyok benne, hogy egységben még Amerikát is megelőznénk. Nem is lenne fontos elsőnek lenni, csak éppen annyira erősnek, hogy a többi nagyhatalom ne b*szakodjon velünk. Tudom, hogy történelemben nem szokás azt mondani, hogy "mi lett volna, ha...", de valószínűleg megúsztuk volna a szovjet elnyomást, ha már akkor is lett volna EU.

A szélsőjobbosok által agyonszidott lisszaboni szerződésre pedig csak annyit mondanék, hogy az az első szerződés, ami lehetővé teszi az EU-ból való kilépést. Szóval félig örülniük kellene neki. Amúgy is, miért lenne jobb, ha kilépnénk? Románia, Szlovákia, nemsokára Szerbia is tag. Ez kell nekünk? Hogy az "ellenségeink" egy szövetségben legyenek a nyugattal, mi pedig itt szívnánk, hogy ránk nem vonatkozik a vámunió? Nonszensz...

2011. aug. 8. 00:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Az EU nem biztos, hogy fel fog bomlani, csak akkor bomlik fel ha Jézus eljön. Valószínűbb, hogy az országai egybeolvadnak és mindnek egy lesz az uralkodója.

Na ki?

Hát a zsidók.

2011. nov. 7. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!