Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek 9/11 összeesküvés...

Szerintetek 9/11 összeesküvés volt?

Figyelt kérdés
Én pontosabban arra a részre lennék kíváncsi hogy a repülők becsapódása után, néhány ember szerint nem dőlhettetek volna össze az tornyok mert az üzemanyag nem ég olyan magas hőfokon hogy megolvassza az acélt, és így azt mondták hogy azokra az emeletekre robbanószert telepítettek. Kérdem én: 1.Hogy csempésztek be robbanószert azokba a felhőkarcolókba amit magasan őriztek? 2.Honnan tudták hogy a terroristák pont azokra az emeletekre irányítják a gépeket? Ja és azt is mondták hogy az épület a roncsolás alatt kezdett magába roskadni... Hát én megnéztem vagy 100 ilyen videót de egyiken sem láttam hogy úgy dőlt volna össze... Szerintetek?
2011. jan. 8. 10:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Általános jótanácsok:

Ne menj olyan épületbe, amelyet nem túl régen újítottak fel, tartottak karban!

Ne szállj olyan autóba, amely nemrégiben szervizben járt, vagy legalább három órára eltűnt a szemed elől.

Kerüld a hidakon való áthajtást.

Ne menj olyan aluljáróba a kocsiddal, ahol nem simák a falak, oszlop tartóelemek vannak.

Vezesd magad a kocsidat, de még jobb, ha tömegközlekedést használsz.

Ne vezess nagy sebességgel bokrok, sövények által észlelhetetlenné tett, 5cm és 1m közötti magasságú betonalakzatok előtt 50-100 méterrel.

Ha repülőre szállsz, ne arra szállj, hanem egy másikra, amit abban a pillanatban választottál.

Nyilvános rendezvényekre hívj közvetlen magad mellé krőzus bankárokat.

Viselj alulra is leérő erős szövésű trikót.

De legalább mindig legyen igen nagy összegre szóló életbiztosításod.

2021. jún. 12. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!