Szerintetek 9/11 összeesküvés volt?
Figyelt kérdés
Én pontosabban arra a részre lennék kíváncsi hogy a repülők becsapódása után, néhány ember szerint nem dőlhettetek volna össze az tornyok mert az üzemanyag nem ég olyan magas hőfokon hogy megolvassza az acélt, és így azt mondták hogy azokra az emeletekre robbanószert telepítettek. Kérdem én: 1.Hogy csempésztek be robbanószert azokba a felhőkarcolókba amit magasan őriztek? 2.Honnan tudták hogy a terroristák pont azokra az emeletekre irányítják a gépeket? Ja és azt is mondták hogy az épület a roncsolás alatt kezdett magába roskadni... Hát én megnéztem vagy 100 ilyen videót de egyiken sem láttam hogy úgy dőlt volna össze... Szerintetek?2011. jan. 8. 10:24
11/31 anonim válasza:
nem, volt egy harmadik épület is, ami órákkal a katasztrófa UTÁN dőlt össze. láttam egy videót is róla a youtube-on.
12/31 anonim válasza:
Ha alá volt aknázva az épület, mi a p3,14csáért repült volna beléjük még valaki megdögleni?
13/31 anonim válasza:
" se építész, se semmi nem vagyok"
Munkanélküli vagy?
14/31 anonim válasza:
A tornyok lathatoan ugy doltek ossze, mintha csak egy robbantas lett volna. Meg az a teny, miszerint aznap szabadnapot kapott rengeteg ott dolgozo ember.
Es az is erdekes, hogy a pentagonnal semmifele repulo tartozekot nem talaltak.
15/31 anonim válasza:
filmek:
loose change final cut
loose change the american coup
zeitgeist
16/31 anonim válasza:
11:11
Ikertornyok de volt egy harmadik is. Egy kisebb, amibe semmi nem csapódott be. Legfeljebb törmelék.
11:19
Nem munkanélküli, csak nem vagyok szakember a témához pl fizikus kémikus tűzszerész mérnök.
17/31 anonim válasza:
azert az fura,h 1 feketedobozt se talaltak...
18/31 A kérdező kommentje:
11:16
Azért kellett belerepülni mert így kisebb annak az esélye hogy azt higgyék az emberek hogy összeesküvés volt, és így több ember is halt meg, ergo nagyobb ok a háborúra.
2011. jan. 8. 11:59
19/31 A kérdező kommentje:
Ja és az számomra is világos hogy pusztán a becsapódástól is összeomolhatott volna az épület, de akkor nem csak a déli toronynak kellett volna? Azt találta úgy el a repülő hogy a 4 tartó acéloszlopból egyet meg is rongált. Ellentétben az északi toronnyal amelyet pont középen talált el. Nem tudom milyen volt a felépítése a tornyoknak de biztos középen helyezkedett el a liftakna amin megint csak hatalmas súly nyugszik, de ha a liftakna sérül még mindig ott van a 4 acéloszlop nem? Szerintem az északi torony összedőlése az érdekes, és persze a 3. épületé, mert az nem gyulladhatott ki a tornyok miatt. Esetleg az összeomláskor megsérült valamilyen cső és azért gyulladt ki, de ennél ésszerűbb magyarázatot nem tudok.
2011. jan. 8. 12:08
20/31 anonim válasza:
Tartóoszlopok hőingadozástól is csökken a tartó képességük nem kell hozzá megolvadni hogy összedőljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!