Szerintetek 9/11 összeesküvés volt?
elég valószínű,rengeteg dolog nem stimmelt...
de erről 1 évet lehetne beszélni,csekkold le a 9/11 truth movement honlapját,ott sok jó infót kapni,meg külön jött létre mérnökök és tüzoltók által alapított mozgalom hogy mi is történt valójában
Azért, hogy aláaknázott és társai, nem állítanám (bár lehet, de ki tudja) de az biztos, hogy tudtak a támadásról már korábban, csak elfelejtettek szólni az embereknek. Bár a legnagyobb főnökök aznap szabin voltak...
Egy jó ok mindig kell a háborúra. A háború jó piac, csak nehéz gerjeszteni.
Azzal le is van tudva. Mindenre találnak ki, pont.
Komolyra fordítva a szót, én elég sokat foglalkoztam a témával, attól hogy se építész, se semmi nem vagyok, sok véleményt+magyarázatot olvastam az összedőlésre, de még ha azok igazak is(bár kétlem), nem magyarázzák hogy a 3dik épület miért dőlt össze, mert oda aztán tényleg nem csapódott be gép ergo ha tűz volt is, annyi nemigen olvassza szét az acélt ráadásul azt is úgy hogy 'profi módon' dőljön össze.
10:54
Miért nem lehetséges hogy (akár csak apránként) szállítsák be a (már nem emlékszek mi a neve) magasabb fokon égő anyagot?
"3dik épület miért dőlt össze"
Milyen 3.?
Ezek ikertornyok voltak.
Vagy te a pentagonra gondolsz amibe még egy gépet belevezettek?
Az osszedoles modjara:
A foldrengesek miatt az amerikai epuletek (kulonosen a felhokarcolok) STATIKAI tervezese szigoru szabalyok szerint tortenik. Egyik fo szempont, hogy ne "doljenek", mert akkor oriasi karokat okoznanak a kornyezetben. Ezert ugy tervezik oket, hogy nagy razkodas eseten magukba rogyjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!