Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek 9/11 összeesküvés...

Szerintetek 9/11 összeesküvés volt?

Figyelt kérdés
Én pontosabban arra a részre lennék kíváncsi hogy a repülők becsapódása után, néhány ember szerint nem dőlhettetek volna össze az tornyok mert az üzemanyag nem ég olyan magas hőfokon hogy megolvassza az acélt, és így azt mondták hogy azokra az emeletekre robbanószert telepítettek. Kérdem én: 1.Hogy csempésztek be robbanószert azokba a felhőkarcolókba amit magasan őriztek? 2.Honnan tudták hogy a terroristák pont azokra az emeletekre irányítják a gépeket? Ja és azt is mondták hogy az épület a roncsolás alatt kezdett magába roskadni... Hát én megnéztem vagy 100 ilyen videót de egyiken sem láttam hogy úgy dőlt volna össze... Szerintetek?
2011. jan. 8. 10:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Nos az azért mégicsak mókás, hogy nem találtak nagyobb maradványokat a berendezésből mint egy fél telefonbillentyűzet, mindeközben csak úgy véletlenül megtalálják az egyik gépeltérítő útlevelét tökéletes állapotban lennt az utca porában. A kerozin sohasem képes 1200 foknál nagyobb hőt generálni, míg a szerkezeti acél 1600 fokon kezd olvadni amit az ilyen épületeknél alkakmaznak. Lennt a mélygarázsoknál még egy hét múlva is 2000 fok volt. Három héttel az eset előtt volt az épületeken nagygenerál. Akkor simán bekészíthették a kisméretű robbantó eszközöket. Az épület főtervezője szépen lenyilatkozta, hogy ezt a berepülést bekalkulálták a lehetőségek közé és az épület képes volt elviselni nagyobb gond nélkül ezt. A harmadik épület a wtc7-s volt pontosan úgy omlott össze mint a két kollégája 3 házzal arréb. Oda nem kellett még terrorista sem, hogy szolidaritást vállaljon a két másik épülettel csak úgy önkéntes alapon. Aznap a légierő gyakorlatozott elméleben. Előírás szerint max 10 perc telhet el a riasztás és az első felszállás között. Akkor erre kb másfél órára volt szükségük. Pentagon. Érdekes megintcsak. Ahogyan az egyik előtten szóló írta nem voltak repülőalkatrészek a környéken sem amíg oda nem értek a kármentesítők. Na persze nem kell nagy darabokra gondolni egy db gumiabroncs felin sehol pedig repülőknél nem egyszerű leszedni. Egy bd hajtómű burkolat stb. stb. A lyuk kb 3 méter átmérőjű volt. A szárnyak becsapódási helye csak úgy spontán gyógyult meg, vagy becsapódá előtt behúzta őket tudván hogy nincs ilyen utasszállítógép. Mindeközben ne feledjük a pentagon a világ legjobban őrzött légterével büszkélkedhet. A negyedik gép amit a hős utasok visszafoglaltak lepottyant megintcsak maradványok nélkül egy tisztásra csinált egy nagy gödröt és ennyi. Még nem láttam úgy egy gépet sem leesni, hogy ne lett volna valamilyen felismerhető maradvány. Feketedoboz pedig hát mint a mesékben hol volt hol nem volt. Ajánlok neked egy filmet Zeitgest 1 es. Nagyon jó feliratozva meg tudod nézni. Picit gondolatébresztő! Szép napot neked
2011. jan. 8. 12:26
 22/31 anonim ***** válasza:
A celsiusokon, meg az acél olvadáspontján lovagló fizikusoknak javasolnám, hogy egy kis rugalmas rézlemezt próbáljanak meg kézzel meghajlítani. Majd tartsák nyílt láng (öngyújtó, vagy tűzhely) fölé egy 5-10 másodpercig (még izzásig sem kell hevíteni), aztán újra hajlítsák meg. Egyszerű kísérlet.
2011. jan. 8. 12:54
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz az acélnak megolvadnia hogy a szilárdsága a töredéke essen vissza.

Egy olyan acélgerenda ami már 1200 fokon izzik, nem biztos hogy ugyanolyan jól bírja a fölötte lévő épület súlyát.

Szerintetek a kovácsok miért hevítik 1000 fok körülire az acélt? Biztos azért mert könnyű hajlítani, alakítani.

2011. jan. 8. 13:10
 24/31 anonim ***** válasza:
vita meg ellenkezés helyett lessétek meg a linkelt filmeket. amúgy sosem dőlt össze túztől se előtte, se utána felhúkarcoló, az egyik film több ellenpéldt is hoz a közelmúltból. attól hogy a felső részén elgyengülnek a gerendák, nem dől össze az egész épület az alatta lévő 80 elvileg ép emelettel együtt. valamint termitet is találtak. a túlélők robbanásokat hallottak ("bum bum bum bum bum" - ahogy elmesélik) a wtc7es is 100%is ugyanúgy dőlt össze mint egy irányított robbantás, össze lehet hasonlítani, youtubeon ezer videó van mindkettőről.
2011. jan. 8. 13:33
 25/31 A kérdező kommentje:
Most már én is egyre jobban kezdem elhinni hogy összeesküvés volt. Köszi a válaszokat, de aki még tud érdekes dolgokat a kérdéssel kapcsolatban, írjon, mert még érdekel.
2011. jan. 8. 14:54
 26/31 anonim ***** válasza:

A kerozin valóban nem képes megolvasztani az acélt, de ahhoz, hogy olyan hőmérsékletre hevüljön, hogy meglágyuljon

900-1000 celsius fok kell. A tartószerkezeteket is többszörös biztonsági tényezővel méretezik, tehát ha meglágyul, akkor se dől össze azonnal. Normális esetben az égő kerozin nem képes ilyen magas hőmérsékleteh égni. Ahhoz megfelelő oxigénellátás kell pl:fúvott levegő (ha nagyon erős szél fújt volna aznap akkor talán lehetséges)

2011. jan. 8. 18:26
 27/31 anonim ***** válasza:

Meggyőztetek! És még a világról alkotott képemet is alátámasztottátok a Zeitgeisttal.

Köszönöm!

2011. jan. 13. 23:45
 28/31 anonim ***** válasza:
És azt mi okozta hogy vasgerendák álltak ki egy 20 méterre lévő szemközi épületből a katasztróf után?. Nem is beszélve a hetes épületről. És nem az alkaida robbantott hanem Bush bácsi
2012. dec. 17. 20:01
 29/31 anonim ***** válasza:

10: érdekelne a módszer. De megjegyzem, a tornyok nem rázkódástól, hanem robbanástól dőltek össze. Én láttam olyan videót, amelyben a repülő feletti szinten egy ablakból kihajló ember a kezében egy vastag rúdszerű dolgot lóbál erőteljesen. Olybá tűnt, hogy fel akarja magára hívni a nézők, fotósok figyelmét. Szerintem ezt mondhatta magában: Nézzétek, itt a bizonyíték: egy acélvágó robbanószer, amivel az acélgerendákat átvágták! Ő már tudta, hogy halott, nem menekülhet, de harcolt az igazságért.

A szavaimra a legerősebb bizonyíték, hogy ezt a videót már senki nem fogja megtalálni a weben!

Csak aki nem gondolkodik, az nem tudja: az épületek összedőlését nem a repülők okozták.

2021. jún. 12. 13:00
 30/31 anonim ***** válasza:

86.-hoz csatlakozok. Magam is láttam a közvetítésben anno a fehéringes sötétnadrágos kirendelt férfiakat, amint akkurátusan, csatárláncban haladnak a Pentagon épülete felé és minden apró, bizonyítékként használható tárgyat begyűjtenek. Erre azért volt szükség, mert egy kis, egymotoros gépet reptettek bele a Pentagon éppen felújítás? miatt kiürített szárnyába. Érdekes, hogy nem akartak Pentago dolgozókat tömegesen beáldozni, gondolván, ők, rokonaik, kollégáik sokat tudnak és szolidaritásból nehezebb lett volna rájuk kényszeríteni, hogy hallgassanak.

Amúgy fiatal Bush megígérte apjának, hogy befejezi az Öböl háborút, és ehhez indíték kellett.

Plusz fiatal Bush gratulált elsőként Biden "győzelméhez", mert így garantált, hogy nem kell felelnie a tornyokért.

2021. jún. 12. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!