Miért baj, ha valaki külföldre megy?
Tudtommal semmi, ha nem mentek volna a magyarok külföldre (igaz nem önszántukból), akkor most a számítógéped sem lenne, de biztosan nem ilyen formában.
Másrészt meg minden nagymagyar azt mondja, hogy korcs az, aki kimegy.
Mondjanak egy normális okot, hogy miért.
Mert nem szeretem a hazámat? Szeretem, de nem ad munkát, sz@rok a körülményeim, külföldön (Ny-Európa) jobb a megélhetőség.
Akkor más:
Kossuth Lajos emigrált. Elment, itthagyta Magyarországot, amikor gáz volt. A szabadságharckor ott parancsolgatott, hogy mindenki jöjjön katonának. Aztán amikor a számonkérés következett, akkor ő elmehetett? Aradi vértanúk, és a miniszterelnök meg ottmaradt?
Aki szerint aki kimegy, az a kommentjébe írja bele a '48-as kormány pénzügyminisztere mellé, hogy ... egy patkány. Innen lehet kezdeni a hozzászólásokat, nagymagyarok kommentjét várom nagyon nagy szeretettel.
"Szerintem meg inkább az a vicces, amikor valaki kimegy Amerikába, ott hülyére keresi magát egy zsidó vezette vállalkozásban, aztán onnan osztja az észt, hogy Magyarországnak királyságra van szüksége, Magyarország a magyaroké, ki az idegenekkel, meg zsidózik tele szájjal. Pedig a net tele van ilyen ámerikás (meg british) turbóhángerienekkel."
Azért ez nem jellemző. Aki kimegy azt nem érdekli, hogy milyen külföldi van itt. mAg azért az se biztos, hogy Amerikában a vállalkozók mind zsidók. Ez csak a szokásos, hogy akinek jól megy az szidó. Nekem is van rokonom aki vállalkozó. Elégé jól megy neki(útépítés), de nem zsidó.
"Neumann zsidó volt, nem magyar."
Miért lett volna zsidó?
Neumann magyar származású matematikus volt.
Ja vagy csak a szokásos, hogy akinek jól megy az zsidó?
Mert ők jó módúak voltak.
"azért nem szeretik, mert az állam finanszírozza az oktatásukat (álatlános iskola, középiskola, esetleg egyetem) tehát itt tanul, de hiába a képzés ha egy idegen államnak dolgozik.(nem vagyok nagymagyar meg hasonló)"
Abban benne van a szüleik adója is. Tehát a szüleik is fizetik a tanulmányaikat.
Az államnak normális európai szintű fizetést kellene adni, akkor nem sokan mennének el.
Személy szerint és is majd el akarok menni a tanulmányaim után.
már megint egy kérdés a korcsozóról! -.-
Őt rengetegszer kitiltották már innen! Mindenkinek ezt írja (talán még saját magának is!) ideje lenne megint tiltani!
Purgerius
Könnyen vissza lehet jönni. Nem is tudtad?
Engem több mint 20x kivágtak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!