T𝑒 az ukránoknak vagy az oroszoknak drukkolsz? Miért?
Írd le, hogy hány éves vagy!
Azt vettem észre, hogy a fiatalabbak inkább az oroszoknak, míg az idősebbek (50 felett) inkább az ukránoknak drukkolnak.
Nem tudom, hogy miért.
Kérlek írd le, hogy hány éves vagy és melyik oszág győzelmének vagy veszteségének örülnél. Miért?

Az a helyzet, hogy önmagában a béke nem megoldás. Az számít, hogy milyen béke lesz. Ha az oroszok nem lesznek megbüntetve, más szavakkal, úgy érzik, hogy nekik megérte, mert elérték, amit akartak, akkor ez megint meg fog ismétlődni, mert akkor megint elfoglalnak 2-3 megyét, megint béke lesz, megint rákészülnek és mennek a következő 2-3 megyéért, amíg el nem fogy Ukrajna.
Szóval mind erkölcsileg, mind jogilag Ukrajna mellett állnak az értelmes emberek. Jogilag a Budapest Memorandum miatt, erkölcsileg a fentebb leírtak miatt.
"Saját tapasztalat hogy idegengyűlölő nemzet az ukrán. Ha a magyarokkal ezt teszik"
Csak azt hallgatja el a kormány propaganda médiája, hogy nem az ukránok, hanem az oroszok tették.
"Two members of the neo-fascist Polish Falanga organization came to Uzhgorod to attack the Hungarian cultural centre in February. The leader of the anti-US, anti-Semitic and ultra-Catholic group, Bartosh Beker, visited the Donetsk ‘People’s Republic’ in 2014 and has links to Russia.33"
"Those detained include members of Torpedo, an organized crime group linked to former parliamentarians from the Party of Regions (the party of former president Yanukovych) who have fled to Russia. Torpedo was targeting Jewish, Polish and Hungarian cultural sites. 39"
Vagyis arról van szó, hogy az oroszok pénzeltek embereket, akik próbálták szétverni az ország egységét.
"A Krím-félsziget Oroszországhoz visszatérése után Putyinnak nem volt kedve háborúzni"
Ez hazugság. Ma már elég jól tudjuk, hogy már akkor is voltak tervek egy invázióra.
Először pont azért belülről verte szét Ukrajnát, mert tesztelni akarta, hogy küldenek-e nyugati katonát Ukrajnába, mert ha nem, akkor azt feltételezte Putyin, hogy a Budapest Memorandumot mennyire tartják be.
Vagyis itt a nyugat rontotta el, de Putyin mindig is el akarta foglalni. Ennyi.

Én nem ilyesmire utaltam amikor a saját tapasztalatot említettem.
Amikor ukrán rendőrök zaklattak mert magyar rendszámos autóval utaztunk. Nyilvánvaló volt hogy azzal van bajuk hogy magyarok vagyunk.
Bár lehet hogy az orosz pénzelik az összes ukrán közalkalmazottat akik magyarokat zaklatnak. Ezt nem tudhatom.

Vegyük személyesre, hogy jobban értsd.
Ha téged egy kétajtós szekrény éppen bucira ver a nyílt utcán és kizsebel, akkor kinek kellene drukkolni?
Neked, vagy neki?
Felfogható úgy is, hogy egyikőtök se szimpatikus és nálad volt valami ami neki kellett, te meg nem adtad ezért jogos a verés és örülj neki ha ennyivel megúszod, és ne is kérd vissza amit elrabolt tőled.

Jah, nem, az mindenhol így van. Ha lemész pl. a szerb vagy román határra, akkor ott is fogsz látni magyar rendőröket, akik "cseszegetik" ezeket az autósokat.
Ennek meg simán az az oka, hogy feltételezik, hogy bűnözők. Ez semmiben sem más.

Ez már a sokadik ilyen infantilis kérdés.
pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
vagy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Értelmes ember egyiknek sem "szurkol". Ez nem egy kib@s2ott kézilabda meccs.
Azért drukkolok, hogy az emberiség történelmileg felülemelkedjen végre azon, hogy országokat és népeket gazdasághatalmi érdekekből háborúba kényszerítsenek, majd az eseményeket hamis propagandával igazolják, amelyet később történelemkönyvekben terjesztenek az utókornak. Mindezt pedig más népekkel fizettetik meg. A valódi bűnösök meg közben röhögnek a markukba és számolják a bezsebelt milliárdokat.
Továbbá Európának drukkolok aki az események történelmi vesztese lesz gazdaságilag.

11-re:
Ez kb. olyan érvelés, hogy egy csinos nő folyton riszálta előttem a fenekét, így nem tehettem mást, kénytelen voltam megerőszakolni.

Az ukránoknak! Annak ellenére hogy orosz feleségem van...!
Tisztességes (keresztény) ember nem is tehet másként mint a megtámadottal, a kissebbel, az elesettel érez együtt! Mindig és mindehol, származástól függetlenül!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!