T𝑒 az ukránoknak vagy az oroszoknak drukkolsz? Miért?
Írd le, hogy hány éves vagy!
Azt vettem észre, hogy a fiatalabbak inkább az oroszoknak, míg az idősebbek (50 felett) inkább az ukránoknak drukkolnak.
Nem tudom, hogy miért.
Kérlek írd le, hogy hány éves vagy és melyik oszág győzelmének vagy veszteségének örülnél. Miért?

Akárkinek is drukkolsz fogy mindakettő :(
Béke kellene. Igaza van Orbán Viktornak ebben is👍

51F vagyok.
Az ukránoknak. Miért? Mert őket támadták meg, az ő területükből akarnak elvenni az oroszok. Ez ilyen egyszerű.
Na meg abban is van igazság, hogy ha az oroszok ezt is elvehetik, akkor nem megnyugodni fognak, hanem még nagyobb lesz az étvágyuk. Mint Hitlernek a müncheni egyezmény után, amikor megkapták a Szudéta-vidéket. Amúgy a Krím-fsz. 2014-es megszállása után sem fogyott az étvágyuk, csak nagyobb lett. Putyin addig terjeszkedik, amíg tud. Nincs olyan, hogy "csak ennyit akart és vége". Ha rajta múlna, ismét Európa közepéig tartana Oroszország érdekszférája.

4# " az orbáni, trumpi "békéből" érthető módon nem kérnek az ukránok."
Akkor nyugodjanak békében

Az ukránoknak drukkolok és 47 vagyok.
Mint nép, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Az átlagember ugyanúgy éli mindennapjait mindkét oldalon. Ez többé-kevésbé a vezetésre is igaz lehet, de az oroszoknál rosszul mérték fel a helyzetet és rossz alapra hoztak döntést amikor megtámadták Ukrajnát.
A denácifikáció nettó hülyeség, az orosz kisebbség védelme szintén és a NATO terjeszkedése sem elfogadható indok.
Az ukrán kormány nem náci, de még ha az is lenne az sem indokolna egy orosz támadást. Semmi bizonyíték nincs az orosz kisebbség vegzálására. Erkölcsileg nincs joguk beleszólni, hogy Ukrajna lakossága milyen katonai vagy gazdasági szövetség része akar lenni.
A valóságban szerintem az orosz vezetés sem hiszi el a fentieket, inkább vélt hatalmi érdekek miatt támadtak. Az erőforrások és a terület miatt.

Én meg tudom érteni az oroszok indokait.
Saját tapasztalat hogy idegengyűlölő nemzet az ukrán. Ha a magyarokkal ezt teszik akkor el tudom fogadni az orosz állítást hogy az orosz ajkú lakosságot is lenyomták zaklatták az ukrán soviniszták.
Milyen viselkedés az hogy állami segítséggel zaklatnak állampolgárokat csak azért mert más az anyanyelvük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!