Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az oroszoknál felesleges volt...

Az oroszoknál felesleges volt az elején elfutni az országból, most már lehet külföldre menni, nem úgy mint az ukránoknál?

jan. 8. 16:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Szval nem lett olyan kényszeres sorozás mint az ukránok esetében van
jan. 8. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Már mehetnek külföldre az oroszok eddig nem mehettek?
jan. 8. 16:05
 3/10 A kérdező kommentje:

2

Nézd meg a videót!

Beszél egy házaspár, hogy mindent megkapnak hiába van szankció, amit meg nem azért meg elmegy külföldre!

jan. 8. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Nekem az tűnt fel, hogy egy színes bőrűt se látni. Példát vehetne az EU. A kultúránk és a nemzet védelme fontos kellene, hogy legyen.
jan. 8. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem az tűnt fel, hogy egy színes bőrűt se látni."

Igen, Oroszországban inkább ázsiaiak vannak.

jan. 8. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Ázsiaiak azért vannak a videóban.

Bár, őket legtöbben nem tekintik színes bőrűnek.

Az viszont igaz,hogy a plázában nem nagyon látni kendővel bebugyolált nőket.Egy nagyobb német vagy francia város plázáján nem tudsz végigmenni úgy,hogy nem látsz ilyet.

jan. 8. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

#5 Igen, húzott szeműeket észrevettem.

Nekem ázsiaiakkal sincs gondom. Dolgos népség.

Az ilyen afrikai/iszlám népcsoport, a gettókból érkezők a problémásak. Nyugati nagyvárosokban érezhető, hogy a közbiztonság rovására ment a sok "menekült" befogadása.

Ha normálisan szűrve lennének, papírokkal jönnének, büntetlen előélet, képzettség, nyelvtudás stb, akkor velük se lenne bajom.

De az, hogy Németországban minden évben terrorveszély van a karácsonyi/szilveszteri időszakban elég elszomorító.

Franciaországról már nem is beszélve.

Svédeknél migráns maffia bandák alakultak, mennek a leszámolások, és néha ártatlanok is áldozatul esnek a robbantgatásoknak és lövöldözéseknek.

jan. 8. 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Láttam pedig szines bőrűeket is a videón!
jan. 8. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Feketek (foleg arabok) inkabb a deli reszein vannak Oroszorszagnak. Moszkvaig nem nagyon mennek fel, ott mar nagyon hideg van nekik.

Amugy az osszes europai orszag kozul Oroszorszagban el a legtobb muszlim bevandorlo. 25 millionyian vannak, a 144 millios orszagnak igy 17%-a muszlim. Europa orszagai a fasorban sincsenek muszlim bevandorlas ugyileg Oroszorszaghoz kepest.

jan. 8. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Klava Koka orosz énekesnő az instán felrakott képeket legújabb videóklipjének a forgatásáról, amelyben volt néger nő. 🤷

jan. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!