Az oroszoknál felesleges volt az elején elfutni az országból, most már lehet külföldre menni, nem úgy mint az ukránoknál?
https://www.youtube.com/watch?v=OXTECWdGPlg&t=772s
https://www.youtube.com/watch?v=9EuAhuaBjJc
2
Nézd meg a videót!
Beszél egy házaspár, hogy mindent megkapnak hiába van szankció, amit meg nem azért meg elmegy külföldre!
"Nekem az tűnt fel, hogy egy színes bőrűt se látni."
Igen, Oroszországban inkább ázsiaiak vannak.
Ázsiaiak azért vannak a videóban.
Bár, őket legtöbben nem tekintik színes bőrűnek.
Az viszont igaz,hogy a plázában nem nagyon látni kendővel bebugyolált nőket.Egy nagyobb német vagy francia város plázáján nem tudsz végigmenni úgy,hogy nem látsz ilyet.
#5 Igen, húzott szeműeket észrevettem.
Nekem ázsiaiakkal sincs gondom. Dolgos népség.
Az ilyen afrikai/iszlám népcsoport, a gettókból érkezők a problémásak. Nyugati nagyvárosokban érezhető, hogy a közbiztonság rovására ment a sok "menekült" befogadása.
Ha normálisan szűrve lennének, papírokkal jönnének, büntetlen előélet, képzettség, nyelvtudás stb, akkor velük se lenne bajom.
De az, hogy Németországban minden évben terrorveszély van a karácsonyi/szilveszteri időszakban elég elszomorító.
Franciaországról már nem is beszélve.
Svédeknél migráns maffia bandák alakultak, mennek a leszámolások, és néha ártatlanok is áldozatul esnek a robbantgatásoknak és lövöldözéseknek.
Feketek (foleg arabok) inkabb a deli reszein vannak Oroszorszagnak. Moszkvaig nem nagyon mennek fel, ott mar nagyon hideg van nekik.
Amugy az osszes europai orszag kozul Oroszorszagban el a legtobb muszlim bevandorlo. 25 millionyian vannak, a 144 millios orszagnak igy 17%-a muszlim. Europa orszagai a fasorban sincsenek muszlim bevandorlas ugyileg Oroszorszaghoz kepest.
Klava Koka orosz énekesnő az instán felrakott képeket legújabb videóklipjének a forgatásáról, amelyben volt néger nő. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!