A szankciók meg se kottyannak az oroszoknak most mit tesz a balliberális ellenzék?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 00:08
1/9 anonim válasza:
A jegybanki alapkamatot is azért emelték 15%-ra mert nicns jobb dolguk.
Kőolajkitermelőként és exportőrként belföldi gázolaj lépett fel náluk nyár végén, csak azért mert megtehetik.
Annyira átlátszóak ezek a kérdések te... :D
2/9 anonim válasza:
Kíváncsi valaki a te véleményedre ?
Mert a kérdésben van egy állítás, amit ki tudja honnan szedsz.
3/9 anonim válasza:
A balliberális ellenzék mélyen hallgat. Az oroszokat nem lehet legyőzni holmi szankciókkal.
4/9 Salx Narval válasza:
Nincs más megoldás be kell léptetni az oroszokat is az EU-ba, ezzel a probléma le van tudva és Európa ismét meghatározó szerephez jutna az új világrendben. Tudom, hogy nagy baromság de ettől furcsább szövetségek is köttettek már a cél érdekében.:D Miért ne lehetne minden európai ország tagállam egy közös alkotmány keretei között ha a közös érdekek ezt diktálnák.
5/9 anonim válasza:
Sebaj! Jönnek még szamkciók. A wc papír tubusát sem hozzuk be. Orosz papírral nem törüljük többet [link]
6/9 anonim válasza:
Én balliberális ellenzékként iszok egy sört. Egy jó sört.
7/9 anonim válasza:
A szankciók 2014-es kezdete előtt Oroszország a világ GDP-jének 2,79%-át adta, ez most 1,78%.
Szerintem ez kicsit több, mint egy kottyanás :)
8/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!