Biden miatt kell ukránoknak, oroszoknak meghalni az eu-nak fagyoskodni, anyagilag tönkre menni,eszméletlen magas inflációt fizetni?
Elképesztő botrány jöhet: Joe Biden saját és fia üzleti ügyei miatt akarja folytatni a háborút?
ORIGO2022.08.05. 11:25
Ha az origó megírta, akkor biztos úgy van.
Ja, nem...
Nem.
A bolsi-fasiszta tömeggyilkos vén szaros háborús bűnös Putyin miatt, aki megtámadta Ukrajnát.
Erről amúgy már hallottál?
Az Origot hagyjuk.
Itt továbbra is a két nagyhatalom háborúja folyik már réges rég óta. Amerika és Oroszország
Amerika azt akarja kiharcolni, hogy Európa tőlük vegye sokkal drágábban a palagázt és ezzel Oroszországot csődbe vigye, Oroszország meg nyilván azt, hogy az övét vegyék és olyan retorikát használ amellyel megpróbálja megfélemlíteni az európai népet és azt próbálja elérni, hogy az eu liberális országok népei lázadjanak fel a kormányuk ellen.
Magyarul tehát mi európaiak vagyunk a háborúnak az eszközei.
Az Usa provokálta ki a háborút szándékosan!
Ha én arra bíztatok egy gyereket, hogy bottal piszkáljon meg egy pitbullt, mert hogy az milyen jó lesz.
És ha a pitbull emiatt rátámad a gyerekre és összeharapdálja, ki a hibás??
A pitbull? (Oroszország)
A gyerek? (Ukrajna)
Vagy én aki arra biztattam hogy ezt tegye? (Amerika)
Mert per pill ott tartunk hogy mindenki a pitbullt hibáztatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!