Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A német parlament be akarja...

A német parlament be akarja tiltani az AfD-t. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy a liberalizmus szólásszabadság ellenes?

Figyelt kérdés

[link]

A liberalizmus ellentétes a demokratikus értékekkel, mert amint nem-liberális pártra szavaznak a polgárok, az egyből átalakul diktatúráva. Azaz a liberalizmus szólásszabadság és demokrácia ellenes.

ma 06:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Hmmmm, én azért, csak megnézném, hogy az a gép, amiről ez a kérdés iródott, nem-e lopott- e véletlenül, remélem, van itt egy rendőrszázados a környéken, aki tud intézkedni az ügyben.

Ha megtörtént és sikerült leellenőrizni akkor válaszolnék a kérdésre: NEM.

Egyrészt, ez a német jogszabályok és jogrendszer dolga, másrészt, NEM akarják megszabni, hogy ki, mit mondjon, igy nem szólásszabadság ellenes, hanem egy politikai párt tevékenysége ellenes.

Magyarországot sem azért "hallgatatják el" -> vizsgálják, mert, nem akarják, hogy elmondjuk a véleményünket, hanem azért, mert a kormány, minden EUs támogatást ellopott és maffia szerű kormányt alakitott ki!

ma 06:47
 2/15 anonim ***** válasza:
32%

"hanem egy politikai párt tevékenysége ellene"

mi az a tevékenység, ami miatt bekéne tiltani? ha lenne ilyen, már rég nem létezne. Az a gond, hogy az emberek 99%-a az AfD programjáról semmit se tud, csak "hallottam".

ma 06:51
 3/15 anonim ***** válasza:
2, nyilván nem tetszik nekik, hogy egy leszbikus vezeti a pártot, aki meleg házasságban él.
ma 06:53
 4/15 anonim ***** válasza:
és? mi köze ennek ahhoz, hogy hogyan vegzi a munkaját? a német pláne be pattogjon, hisz ők jönnek állandóan azzal, hogy a munkahelyre nem tartozik a magánélet, mert az privát és Datenschutz...
ma 06:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
4, ez is azt bizonyitja, hogy a németek nem szeretik a woke-ot és a leszbikusokat. Nem tudják, hogy Magyarország ennyire támogatja őket.
ma 06:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem is kell őket szeretni.ha én se szeretem a kocsonyát, akkor tiltsuk be? attól meg létezni fognak...
ma 07:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezt mondom én is, betilthatod, hogy a leszbikusok reklámozzák magukat politikai vezetőként, attól még a leszbikusok létezni fognak!
ma 07:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as, Nemcsak, hogy leszbikus, hanem nemet politikus letere nem Nemetorszagban, hanem Svajcban el! De nem a szexualis orientsaggal van problema, hanem az AFD radikalis, diktatorikus eszmeivl van a baj. Betiltani nem akarja, mert az a demokracia ellenes lenne, de erthetö modon szörnyü lenne, ha az AFD vezetne az orszagot.
ma 07:12
 9/15 anonim ***** válasza:
12%

"hanem Svajcban el"

és? megintcsak mi köze ahhoz bárkinek ki hol él, attól lehet jó. Amúgy én biztos rájuk szavazok, ideje lenne, hogy végre valaki rendet tegyen.

ma 07:15
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
9.- Alice Weidel a nemet politikat kepviseli egy egesz orszag elött, Nemetorszagot kepviseli, nem?? Akkor illene abban az orszagban elnie. Olyan orszagot akarsz, mint Hitler? Akkor szavazz csak rajuk. Az Ossikon kivül senki nem ert egyet az agressziv, antidemokratikus politikajukkal.
ma 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!