A német parlament be akarja tiltani az AfD-t. Kell ennél több bizonyíték arra, hogy a liberalizmus szólásszabadság ellenes?
A liberalizmus ellentétes a demokratikus értékekkel, mert amint nem-liberális pártra szavaznak a polgárok, az egyből átalakul diktatúráva. Azaz a liberalizmus szólásszabadság és demokrácia ellenes.
Hmmmm, én azért, csak megnézném, hogy az a gép, amiről ez a kérdés iródott, nem-e lopott- e véletlenül, remélem, van itt egy rendőrszázados a környéken, aki tud intézkedni az ügyben.
Ha megtörtént és sikerült leellenőrizni akkor válaszolnék a kérdésre: NEM.
Egyrészt, ez a német jogszabályok és jogrendszer dolga, másrészt, NEM akarják megszabni, hogy ki, mit mondjon, igy nem szólásszabadság ellenes, hanem egy politikai párt tevékenysége ellenes.
Magyarországot sem azért "hallgatatják el" -> vizsgálják, mert, nem akarják, hogy elmondjuk a véleményünket, hanem azért, mert a kormány, minden EUs támogatást ellopott és maffia szerű kormányt alakitott ki!
"hanem egy politikai párt tevékenysége ellene"
mi az a tevékenység, ami miatt bekéne tiltani? ha lenne ilyen, már rég nem létezne. Az a gond, hogy az emberek 99%-a az AfD programjáról semmit se tud, csak "hallottam".
"hanem Svajcban el"
és? megintcsak mi köze ahhoz bárkinek ki hol él, attól lehet jó. Amúgy én biztos rájuk szavazok, ideje lenne, hogy végre valaki rendet tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!