Milyen magyarként Romániában élni manapság?
10#
A szöveged alapján te inkább dákóromán mesekönyveken nevelkedtél...
12#
Tegyük, fel, hogy olvastál ezekből. Én is!
Csak nekem van eszem az értő olvasáshoz is, az a külömbség.
Melyik szerző, hol írta le, hogy Erdély a románoké?
13#
Én nem fűtök senkit, de ha már átmegyek hozzájuk nagymagyarországos pólóban, magyar zászlót lengetve, magyarságom büszkén felvállalva, akkor legalább egy hülye tót vagy román köpjön le, és ne egy magyar testvérem.
Ezt azért elvárnám. Mert hogy magyar a magyar ellen fordul, az gyűlöletes!
A magyar nép elbukott, egy elesett nemzet.
Anno én is szélsőjobboldali voltam. De mára már rájöttem, hogy tényleg semmiféle remény nincs a magyarságért, mert ez egy elveszett nemzet.
Tulajdonképpen csak két dolog van, ami még takaréklángon pislog:
- Cigányok
- Muszlimok
A cigányok egy rendkívül termékeny nép, akik nem félnek a tettek mezejére lépni. Ha egy cigányt megversz, akkor másnapra húsz testvírke fog késekkel rádtámadni. Ellenben ha egy magyarba belerúgsz, akkor a testvére még segítene is neked a rugdosásában. Ha mi is úgy viselkednénk mint a cigányok, akkor most a tótol meg oláhok rettegnének tőlünk és kevésbé kötekednének velünk.
A muszlimok dettó. Igazi bátor tökös népség. Ha valaki pl magyarmocskoló hungarofób propagandát terjeszt, akkor a magyar csak lehajtott fejjel bámul. De nézd meg mi lesz ha pl mohamedgúnyoló karikatúrát rajzol valaki, akkor arra mit csinálnak a muszlimok. Nem is csoda, hogy a liberálisok előszeretettel köpködik a keresztényeket, de egyszer nem mernek beszólni a muszlimoknak, mert a gyengéket könnyű ütni, de ahhoz gyávák, hogy azt köpködjék aki esetleg ténylegesen is visszaütne. Ha egy muszlimot bántasz, akkor azzal az összes többi muszlimot is bántod. Nézd meg pl a csecseneket is, igazi bátor népség aki kiáll magáért. Ha a csecsenek úgy viselkedtek volna mint a magyarok akkor már nem is lenne ilyen nép. De mivel ők nem olyan tejbetök népség mint a magyar, ezért maga Putyin és a komplett orosz vezetőség szokott könyörögni nekik és a kegyeiket keresni, pl Putyin betiltotta a Korán-égetést, hogy ezzel kedvezzen a csecseneknek.
De volt valaha is, hogy pl az ukránok vagy románok valami magyarbarát törvényt hoztak kizárólag a mi kegyeinkért?
Pedig mi sokkal többen vagyunk pl a tótokhoz képest mint a csecsenek az oroszokhoz képest.
Tehát igazából itt csak két opció van a magyarság megmentésére:
- Befogadni a cigányokat - azaz valamiféle teljes magyarságtudatot adni a cigányságnak, nem kirekeszteni őket a nemzetből hanem a nemzet teljesértékű tagjaivá tenni őket. Egy-két generáció és Kelet-Európa már cigány többségű lesz. Azé a jövő, akié a demográfia. A cigányok egy generáció alatt megduplázódnak, mert náluk a család szent és 4-5 gyereket simán elvállalnak. Ellenben a magyarok megfeleződnek, mert inkább a pride-on pucsítanak glitteres langyifiúkként.
Tehát a cigányság magyarrá tétele kulcsfontosságú a magyarság megmaradása érdekében. Ha nem fogadjuk be őket a nemzetbe, akkor eltűnik a magyarság, mert mi magyarok már nem leszünk pár generáció múlva, és csak ők fognak maradni, ha nincs magyarság tudatuk akkor nem fog létezni többet magyarság.
- Az iszlám felvétele - ha a magyarok felveszik az iszlámot, akkor akármikor pl az oláhok vagy tótok kötekednek velünk lehet megjelenik egy csecsen vagy albán önkéntes század segíteni nekünk. Illetve ha pl egy magyargyűlölő oláh politikus gyűlölködik ellenünk, akkor lehet egy magyar pl bemegy a román parlamentbe és lepuffant pár darab auros meg sos románijás politikust és máris nem mernek többet gyűlölködni ellenünk az olához. Ahogyan pl nyugaton sem mer egy politikus sem felszólalni a muszlimok ellen. Mindig azt a menő bántani aki nem üt vissza, de úgy hogy a másik jó erősen visszaüt az úgy már nem jó buli.
Tehát lehet választani a két opció közül.
Legalább ennyi év/évtized után én ezt látom.
A magyarságban egyszerűen nincs már potenciál, mert egy meghalt nép.
"Mert hogy magyar a magyar ellen fordul, az gyűlöletes!"
Na jó, de ehhez nem kell határon túlra menni. Ahol 2 magyar összegyűlik, ott 3 vélemény van, és összevesznek. :D
Amúgy a nagy Magyarország póló az bizony az indulatok fűtése, és a történelmi sebek feltépése, amire nem csodálom, hogy nincs szükségük.
14
“Külömbség”
És engem savazol, hogy nem vagyok elég magyar. :D Esetleg tanuld meg helyesen használni az anyanyelvedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!