Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy lehetne megoldani a...

Hogy lehetne megoldani a muszlimkérdést Európában?

Figyelt kérdés

dec. 22. 17:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
62%
Mutasd már hol vannak kollektíven elítélve a keresztények?
dec. 23. 13:16
 32/69 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%

ma 13:06

Nem rágalmazok, csak kérdezek :)

Ki tudod jelenteni, hogy nem az iszlám az oka a terrornak?

dec. 23. 13:19
 33/69 anonim ***** válasza:
48%
Ha szerinted a 27-es válaszodban te egy teljesen korrekt, a kommentem tartalmához kapcsolódó kérdést tettél fel és nem egy kérdésbe burkolt hazugságot fogalmaztál meg, akkor te beteg vagy. Ami terelést és relativizálást itt leművelsz az eset kapcsán, elég hiteltelen, hogy még te akarsz számonkérni másokat olyanokért, amiket te hazudsz róluk.
dec. 23. 13:26
 34/69 anonim ***** válasza:
31 Minden liberális többségű platformon. Az r/hungary-n nézz szét, hogy beszélnek keresztényekről, nyugdíjasokról, sokgyerekesekekről, vidékiekről.
dec. 23. 13:28
 35/69 anonim ***** válasza:
0%
34 szerintem hallucinálsz.
dec. 23. 13:38
 36/69 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%

ma 13:26

Teljesen korrekt kérdést fogalmaztam meg. Ugyanis ha szerinted az iszlamista terror oka az iszlamizmus, akkor mondjuk ezen az alapon a családon belüli erőszak oka meg a család, nem?

Én azt szeretném elérni, hogy az iszlamofób és rasszista emberek felismerjék a következetlenségüket.

dec. 23. 14:17
 37/69 anonim ***** válasza:
62%
A kérdésedben azt sugalmaztad, hogy nincs bajom a terrorizmussal. Aki ilyet hazudik rólam, azt hogy vegyem komolyan? A fóbiás hazugságaid meg a ráadás. Épp most öltek meg egy rakás embert, de te csak a kvázi nemlétező fóbiák miatt aggódsz. Olyan nagyon nem zavar ezek szerint, hogy a gyilkosságok megtörténtek, csak a válaszlépésektől tartasz.
dec. 23. 14:41
 38/69 A kérdező kommentje:
Európát meg kell tisztítani a barbár muszlim elemektől.
dec. 23. 17:07
 39/69 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%

ma 14:41

Kérdéssel provokáltam? Te vagy az, Rogán? :D

Ki tudod jelenteni, hogy nem az iszlám az oka a terrornak?

dec. 23. 17:37
 40/69 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Gál Gábor!

Ahogy már korábban állítottam, az iszlám vallásúak aránya amennyiben kritikus tömeget ér el egy országban, a növekvő arányukkal arányosan egyre inkább elharapózik az erőszak az adott társadalomban. Ez évszázados, statisztikai száraz tény, nem szélsőjobboldali gyűlölet általa kreált vízió.

Kérdezlek hát, miért állítod ennek az ellenkezőjét?

Forrás: A szélsőjobboldali hvg kiadó által szponzorált Brit-Amerikai történész, Bernard Lewis könyve: [link]

dec. 23. 18:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!