Mi lesz németországgal?
Németország a pénteki magdeburgi merénylet után tényleg lekapcsolhatja a villanyt(értsd jól) ?
Mi várható a februári választás után? Mennyire lenen jó válaszatás az AFD?
Egy magát AFD-s ként aposztrofáló személy terrortámadást hajtott végre.
A kérdésed:
"Mennyire lenen jó válaszatás az AFD?"
Értem én hogy kamu AFD-s volt. Vagy legalábbis szerinted, de nem vicces?
AZ egyik leghülyébb állam a német, teljes csődbe jut és ránt sok kis országot magával.
Pedig már rájöhetett volna hogy az usa megszopat mindenkit, nem az oroszokat akarja megbüntetni hanem az eu-t.
AZ oroszoknak jól jön ez a szankció mert nem igen van bevétel kiesésük, ellenben az eu térdre rogyott már.
AZ usa célja az volt hogy leválaszzák az orosz energia szektorról az eu-t és hogy ne tudjanak normálisan termelni orosz nyersanyag nélkül.
Csak nem értjük hogy ezt miért nem látják ezek az okos eu vezetők.
AZ usa célja hogy vissza állítsa az egypólusú világ gazdaságot és megint ők diktáljanak.
Talán a BRICS ebbe bele szólhat majd.
Ott 15 éven belül átveszik az irányítást a muszlimok. Azt hiszik a liberálisok, hogy betelepítenek x millió migránst, akkor lesz x millió szavazójuk. Holott már most Trumpra szavaztak az USÁ-ban. Meg lehet nézni a liberális elemzéseket. Nem én állítom.
A muszlim nem ingerálódik. A vallásuk szerint élnek és az dominanciára törekszik. Alapítanak saját pártot míg mi szétszavazunk és minden hatalmat szépen átvesznek. Azt fognak tenni amit csak akarnak. Senki sem fogja őket megállítani. A fehérek onnan hanyat homlok menekülni fognak, ha még megtehetik, mert az ingatlanuk értéke leesik.
A rendörség, katonaság sem tehet semmit. Nem tudják megvédeni a polgárokat. Vérdíjat tűznek ki rájuk. Összecsinálja magát erre egy német. Fogja amuszlim elbújik egy olyan terepen amit ismer pl házba, leüti a katonát és onnantól szuper fegyverük is lesz. Németország tehetetlenné válik. Összeomlik. Mondjuk ez rossz hatással lesz ránk is. Nem tudom hogy tudunk ennyi német menekültet befogadni meg hogy onnan nem jön gazdasági szupport sem majd mi lesz itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!