Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elon Musknak igaza van ; Csak...

Elon Musknak igaza van ; Csak az AfD mentheti meg Németországot ?

Figyelt kérdés

Musk gyakorlatilag Donald Trump megválasztott amerikai elnök főtanácsadójává lépett elő, és Trump hivatalba lépése után a kormányzat reformjával, a bürokrácia csökkentésével lesz megbízva, tehát a Tesla, a SpaceX és az X mellett

még egy állami, központi tisztséget is elvállal. [link]

ma 17:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%

"és Trump hivatalba lépése után a kormányzat reformjával, a bürokrácia csökkentésével lesz megbízva"

Na ezzel mondjuk speciel egyetértek, az Magyarországra is ráférne, hogy csökkentsék a bürokráciát, kár hogy nem ebben vesz példát róla a magyar kormány.

Ettől függetlenül az AfD-vel kapcsolatban hülyeségeket beszél, elég nagy károkat okozna nem csak Németországnak,de egész Európának is egy ilyen párt felemelkedése.

ma 17:17
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Én azért elgondolkoznék azon, hogy mi oka lehet, hogy ez a zseniális ripacs csakis olyan politikai erőkben lát fantáziát, akik működő szövetségeket szétcincálnának és olyan zavaros helyzeteket teremtenének ahol jól lehet halászni.
ma 17:21
 3/21 anonim ***** válasza:
77%

Kedvenc transzamerikaink nem tudja, hogy most megint az az elv, hogy nem ugatnak bele más ország dolgába?

Egyébként nem, nincs igaza. Kb. semmiben.

ma 17:22
 4/21 A kérdező kommentje:

Én azért félek, mert nem is tudom ki mondta ezt a napokban itthon, hogy aki aki a kormányablakban van vagy valamilyen bürökrata, az máshova nem lenne jó úgysem. Már nem tudom ki mondta, de nem jobboldali. Mondjuk ha valóban így van akkor belegondoltál abba mi lesz velük?

A Fidesz konkrétan sok másra nem alkalmazható embernek ad állást ezzel. Az Afd pedig az egyetlen párt aki a toxikus migrációt szeretné visszaszorítani. Nem is tudom te szívesen nézed, hogy No-GO zónává nő ki a hazád?

ma 17:23
 5/21 anonim ***** válasza:

"Már nem tudom ki mondta, de nem jobboldali."

Te most csak demens vagy, vagy szándékosan ennyire szánalmas?

Bochkor politikai nézetének mi köze ahhoz, hogy egy bunkó, akit a megjegyzése miatt jobbról és balról is kiosztottak már?

Megint csak trollkodsz.

ma 17:25
 6/21 anonim ***** válasza:

Az Afd az a párt amelyik a volt NDK-ban szocializálódott emberekből, családokból verbuválódott stasi-s felmenőkkel és kommunista ideológiával. És csak a keleti tartományokban erős.

Ha nem a feniek miatt, akkor miért?

ma 17:29
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Németországot már senki és semmi sem mentheti meg a teljes összeomlástól.
ma 17:32
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Mondták a lakájmédiánál?

Biztos hogy tévednek, mert már két évben is éhen fagytak és kipusztultak a fűtetlen sötét lakásaikban és már nem is léteznek.

ma 17:36
 9/21 anonim ***** válasza:
8%

6#

Az volt NDK-ban lakókra kevésbé hat a liberális agymosás.

Megedződtek a szocializmus alatt.

A volt NSZK tartományokban meg teljesen idióták laknak, ha nem ellenzik a migrációt és nem látják a következményeit.

ma 17:45
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

"Az volt NDK-ban lakókra kevésbé hat a liberális agymosás.

Megedződtek a szocializmus alatt."

Értsd: fogékonyak maradtak a propagandára és a mesterségesen generált ellenségképekre.

ma 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!