Elon Musknak igaza van ; Csak az AfD mentheti meg Németországot ?
Musk gyakorlatilag Donald Trump megválasztott amerikai elnök főtanácsadójává lépett elő, és Trump hivatalba lépése után a kormányzat reformjával, a bürokrácia csökkentésével lesz megbízva, tehát a Tesla, a SpaceX és az X mellett
még egy állami, központi tisztséget is elvállal. [link]
"és Trump hivatalba lépése után a kormányzat reformjával, a bürokrácia csökkentésével lesz megbízva"
Na ezzel mondjuk speciel egyetértek, az Magyarországra is ráférne, hogy csökkentsék a bürokráciát, kár hogy nem ebben vesz példát róla a magyar kormány.
Ettől függetlenül az AfD-vel kapcsolatban hülyeségeket beszél, elég nagy károkat okozna nem csak Németországnak,de egész Európának is egy ilyen párt felemelkedése.
Kedvenc transzamerikaink nem tudja, hogy most megint az az elv, hogy nem ugatnak bele más ország dolgába?
Egyébként nem, nincs igaza. Kb. semmiben.
Én azért félek, mert nem is tudom ki mondta ezt a napokban itthon, hogy aki aki a kormányablakban van vagy valamilyen bürökrata, az máshova nem lenne jó úgysem. Már nem tudom ki mondta, de nem jobboldali. Mondjuk ha valóban így van akkor belegondoltál abba mi lesz velük?
A Fidesz konkrétan sok másra nem alkalmazható embernek ad állást ezzel. Az Afd pedig az egyetlen párt aki a toxikus migrációt szeretné visszaszorítani. Nem is tudom te szívesen nézed, hogy No-GO zónává nő ki a hazád?
"Már nem tudom ki mondta, de nem jobboldali."
Te most csak demens vagy, vagy szándékosan ennyire szánalmas?
Bochkor politikai nézetének mi köze ahhoz, hogy egy bunkó, akit a megjegyzése miatt jobbról és balról is kiosztottak már?
Megint csak trollkodsz.
Az Afd az a párt amelyik a volt NDK-ban szocializálódott emberekből, családokból verbuválódott stasi-s felmenőkkel és kommunista ideológiával. És csak a keleti tartományokban erős.
Ha nem a feniek miatt, akkor miért?
Mondták a lakájmédiánál?
Biztos hogy tévednek, mert már két évben is éhen fagytak és kipusztultak a fűtetlen sötét lakásaikban és már nem is léteznek.
6#
Az volt NDK-ban lakókra kevésbé hat a liberális agymosás.
Megedződtek a szocializmus alatt.
A volt NSZK tartományokban meg teljesen idióták laknak, ha nem ellenzik a migrációt és nem látják a következményeit.
"Az volt NDK-ban lakókra kevésbé hat a liberális agymosás.
Megedződtek a szocializmus alatt."
Értsd: fogékonyak maradtak a propagandára és a mesterségesen generált ellenségképekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!