Mások is vannak úgy vele, hogy korábban baloldaliak, liberálisok voltak, de látva a muszlimokat, inkább jobbra húztak?
Figyelt kérdés
dec. 21. 19:05
1/9 anonim válasza:
Igen, kezdünk felsorakozni a Tisza mögé!
2/9 anonim válasza:
Ti feladjátok a nagyszerű elveiteket. Nyugi mi dk-sok és nyugati liberálisok, mi liberálisok maradunk
3/9 anonim válasza:
Fiatalon, első választóként még átvertek a liberálisok és rájuk szavaztam. Aztán tapasztaltam, tanultam, okultam az élet történéseiből és egyre konzervatívabbá, patriótává váltam. Semmi köze nem volt hozzá a muszlimoknak.
4/9 anonim válasza:
3: én fiatalon a MIÉP-re szavaztam. Aztán fejlődtem, tapasztaltam, tanultam, és most baloldali liberális vagyok.
A muszlimok miatt pedig nem fogom bevenni Orbán baromságait, aki ha a legkisebb politikai hasznot látná benne, már holnaptól tízezerszámra engedné be a jemenieket vagy az afgánokat. Hogy ezt a hívei nem látják, az az ő bajuk. Egyébként liberálisként abszolút az ellenőrizetlen migráció ellen vagyok.
5/9 anonim válasza:
#4 Igen, van amikor az embert a tapasztalatai bölcsebbé teszik, van amikor meg még rosszabb lesz, mint te.
6/9 anonim válasza:
"Egyébként liberálisként abszolút az ellenőrizetlen migráció ellen vagyok."
Valaki segítsen, ki de ez nem ellentmondásos?
7/9 A kérdező kommentje:
Orbán nem egyenlő a jobboldallal, direkt külföldi politika kategóriába írtam ki a kérdést.
Én eredetileg baloldali voltam, de most már látom, hogy a muszlimoktól csak a fasizmus menthet meg minket.
dec. 22. 04:01
8/9 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet. Ígyis tele van Európa hófehér fasisztákkal, 1-2 barnább fasiszta min változtat? És az egyik fasiszta csürhe miért utálja a másik fasiszta bandát?
9/9 anonim válasza:
6: csak az egybiteseknek. Akik képesek összetetten gondolkodni a világ dolgairól, azoknak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!