Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mások is vannak úgy vele,...

Mások is vannak úgy vele, hogy korábban baloldaliak, liberálisok voltak, de látva a muszlimokat, inkább jobbra húztak?

Figyelt kérdés

dec. 21. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Igen, kezdünk felsorakozni a Tisza mögé!
dec. 21. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Ti feladjátok a nagyszerű elveiteket. Nyugi mi dk-sok és nyugati liberálisok, mi liberálisok maradunk
dec. 21. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Fiatalon, első választóként még átvertek a liberálisok és rájuk szavaztam. Aztán tapasztaltam, tanultam, okultam az élet történéseiből és egyre konzervatívabbá, patriótává váltam. Semmi köze nem volt hozzá a muszlimoknak.
dec. 21. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

3: én fiatalon a MIÉP-re szavaztam. Aztán fejlődtem, tapasztaltam, tanultam, és most baloldali liberális vagyok.

A muszlimok miatt pedig nem fogom bevenni Orbán baromságait, aki ha a legkisebb politikai hasznot látná benne, már holnaptól tízezerszámra engedné be a jemenieket vagy az afgánokat. Hogy ezt a hívei nem látják, az az ő bajuk. Egyébként liberálisként abszolút az ellenőrizetlen migráció ellen vagyok.

dec. 21. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
#4 Igen, van amikor az embert a tapasztalatai bölcsebbé teszik, van amikor meg még rosszabb lesz, mint te.
dec. 21. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

"Egyébként liberálisként abszolút az ellenőrizetlen migráció ellen vagyok."

Valaki segítsen, ki de ez nem ellentmondásos?

dec. 22. 00:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Orbán nem egyenlő a jobboldallal, direkt külföldi politika kategóriába írtam ki a kérdést.

Én eredetileg baloldali voltam, de most már látom, hogy a muszlimoktól csak a fasizmus menthet meg minket.

dec. 22. 04:01
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Sosem értettem az ilyet. Ígyis tele van Európa hófehér fasisztákkal, 1-2 barnább fasiszta min változtat? És az egyik fasiszta csürhe miért utálja a másik fasiszta bandát?
dec. 22. 04:14
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
6: csak az egybiteseknek. Akik képesek összetetten gondolkodni a világ dolgairól, azoknak nem.
dec. 22. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!