Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A bevándorláspárti liberálisok...

A bevándorláspárti liberálisok és baloldaliak hogyhogy nem félnek a migránsoktól?

Figyelt kérdés
júl. 24. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Én úgy, hogy megjártam már többször is Érdet és Ózdot és tudom, hogy mindent túlélek.
júl. 24. 13:45
 2/7 hollófernyiges ***** válasza:
58%
Tedd fel magadnak a kérdést: hogy lehet, hogy a nyugat-európaiak, akiket a híradások szerint másnaponta kirabolják/megerőszakolják/megkéselik/felrobbantják a migráncsok, mégsem a bevándorlásellenes pártokra szavaznak a választásokon? A migránsokkal tele spanyolok és olaszok sem ellenük, hanem a turisták ellen tüntetnek inkább. Nem lehet, hogy - az amúgy biztosan létező - problémát túldimenzionálják az általad fogyasztott szélsőjobboldali médiák (mint pl az M1)?
júl. 24. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Még nem találkoztak velük.
júl. 24. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

Azért, mert ezek nem olyan környékeken laknak.

A magyarországi színes kisebbséget is támogatják.

Kb olyan, mint Rékási Misi fia, Rékasi Zsigmond.Jó pár éve egy libsi hülye gyerek volt.Ma már ellentétes nézeteket vall egykori önmagával.

Megverték meg kirabolták őt is és a barátnőjét is a kisebbségek csoportban, aztán tanult belőle.

Mondhatni, az élet megnevelte.

Akiket felsoroltál mind könnyen vehetőek a propagandára.Mutogatnak nekik migránsbarát, sajnáltatós propagandát és a mimóza lelkük egyből meglágyul és engednék be a többit is.

júl. 24. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

1. Nem vagyok "bevándorláspárti", szimplán belátom, hogy a mai globalizált világban a népvándorlás egy elkerülhetetlen folyamat.

2. Nem félek a migránsoktól. Ugyanúgy vannak köztük jó és rossz emberek, mint az őslakosok között.

3. Mindezt tapasztalatból mondom: Németországban élek, így én is migráns vagyok. A lépcsőházunk 14 lakásából 8-ban bevándorlók laknak. A munkahelyemen a kollégáim 80%-a bevándorló a világ legkülönbözőbb pontjairól.

júl. 24. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

A kérdésbeli kíváncsiság oka annak az ellentmondásnak a felismerése, hogy kormánypropagandát hallgatók rettegnek, mások meg nem. Nos ők nem hallgatnak kormánypropagandát, mert meggyőződtek annak tömény hazugságáról.

Érdekes, azt nem kérdezik, hogy de mitől vannak a migránsok? Pedig az ok ismert. Mert ott is ilyenféle kormányok vannak.

júl. 24. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
Tudod kérdező azért mert ők is emberek, akik eszement diktatúràk és terrorszervezetek elől menekülnek
júl. 26. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!