Egyetértetek azzal hogy Biden kegyelmet adott a saját fiának?
Figyelt kérdés
dec. 3. 09:30
11/17 anonim válasza:
"Ha a republikánusok csinálják akkor masszív hisztéria"
Ha ez nekem szól: azt is leszartam. Nem vagyok amerikai állampolgár, nem oszt-nem szoroz ki kinek ad kegyelmet, külpolitikailag nulla jelentősége van.
13/17 anonim válasza:
Ha amerikai választópolgár lennék felháborítana, ha meg leköszönő elnök a politikai karrierem végén, akkor meg én is ezt tenném. Magyar választópolgárként meg lesz*rom. :) Különböző szerepekben különböző reakció a logikus.
14/17 anonim válasza:
"ha meg leköszönő elnök a politikai karrierem végén, akkor meg én is ezt tenném"
Ha ezt tennéd, akkor miért gondolod jogos felháborodni bármelyik politikus gazemberségén?
Ha egyszerűen lehet legyinteni mindenre, mert más politikus is megcsinálta korábban, akkor akár haláltáborokat is nyithatunk holnap, mert már az is volt egyszer vagy van máshol is.
Már senkinek nem maradtak semmilyen elvei?
Akkor hova a nagy ego?
15/17 anonim válasza:
#14 egyszerű emberként felháborodok rajta, mert én nem tehetem meg. Ha megtehetném, megtenném. Mit nem értesz ezen?
16/17 anonim válasza:
15. Hol írtam, hogy nem értem?
Szimplán csak elítéltelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!