Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Romániába mennyire könnyű...

Romániába mennyire könnyű kivándorolni? Illetve hova érdemes költözni Románián belül?

Figyelt kérdés

Elegem van a fideszből és Magyarországból. Mivel Románia már mindenben fényévekkel megelőzött minket, ezért ki szeretnék Romániába vándorolni. Orbánisztánból minnél előbb menekülni kell.

Hova érdemes menni Románián belül, illetve mennyire könnyű kivándorolni oda? És román nyelvtudás nélkül mennyire könnyű elhelyezkedni az elején? Nyilván tanulni fogok románul ezerrel majd.

dec. 1. 21:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
57%
Pont akartam írni, érdekesek ezek a románok. Akik Londonban élnek nem tudnak megszólalni angolul, ellenben a havasalföldön boldogan munkát vállalhatsz kizárólag angol nyelven, hiszen a legtöbben angolul beszélnek.
dec. 11. 09:12
 22/23 anonim ***** válasza:
62%

A románok világ életükben hazudoztak amióta léteznek.

Miért lenne ez másképp most is?

dec. 11. 21:19
 23/23 anonim válasza:
70%
Én erdélyi vagyok és az a véleményem, hogy keress más opciókat. Igaz, hogy Románia sokat fejlődött az évek során és bizonyos indexek alapján lehet, hogy Magyarországot is előzi, DE még mindig nem lehet azt mondani, hogy az életszínvonal megfelelő lenne, további problémák: korrupció,nevetségesen gagyi egészségügy és oktatási rendszer, szinte nem létező infrastruktúra blabla. Csodás a kultúra, varázslatos helyeink vannak, biztonságos de kb ennyi.Javaslom viszont Hollandiát, Svájcot. Ha viszont mégis Romániánál maradnál, akkor Kolozsvár, Brassó, Nagyszeben, Temesvár, Segesvár, Nagyvárad.
dec. 29. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!