Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Svájc maga a földi paradicsom?

Svájc maga a földi paradicsom?

Figyelt kérdés
Vagyis, ha nézzük milyen fizetések vannak ott, felakad a szemünk és nem csak nekünk, hanem a nyugat-európaiaknak is. Emellett a tisztaság, sok hegy, környezet is messze földön híres. Nekem a főnököm mondta, hogy Zürichben a legolcsóbb autók is luxusnak számítanának nálunk és az elektromos biciklik is alap mindenkinél. Tényleg ekkora jólét van ott?

nov. 24. 14:48
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Örökös vita,hogy hol jó élni,Van egy csomó szubjektív tapasztalat,ami befolyásol.Ezért van az,hogy valakinek jó,valakinek meg nem.Kinek van igaza?Hát mindenkinek!Én kiskoromban éltem Svájcban majd később is sokat voltam ott.Konkrétan Bázelban laktunk.Beutaztuk az országot.Lutzern,Zürich és még sok kantonban,síparadicsomban jártunk.

Apám ott él és a hugaim ott születtek, és ott élnek.Nap mint nap francia,német vendégmunkások ezrei lépik át a határt reggel és mennek haza este.(Ma már valóban sok külföldi,nem szomszédos országból is vannak.Régebben ez nem így volt és nem volt ennyi!A lopás,bűnözést nem nagyon ismerték Ma már sajnos úgy tűnik ott is elxaródott minden ebben a tekintetben..)

A kereset jobb,mint náluk.Persze az is számít,hogy milyen munkakörben dolgozol,de azért kijelenthető,hogy a fizetések jobbak.

Az élet viszont drágább!

Emlékszem hogy néha átmentünk Németországba,mert az ottani műszaki cikkek olcsóbbak voltak Akkoriban a német boltok ezért gratisz százalék kedvezményeket adtak,ha svájci létedre náluk vettél pldául tévét,hificuccot stb

A biztosítás drága,a lakhatás sem olcsó.

Ennek ellenére mégsem a svájciak tömegei mennek el Németországba,Hollandiába,Franciaországba élni.

Külföldiként mindenhol nehéz.Ha ott születsz,akkor viszont másként látsz dolgokat.

Egy kis ékszerdoboz Svájc.Minden negatív és pozitív benyomás ellenére, én azt ajánlom neked,hogyha van rá lehetőséged egyszer nézd meg.Érdemes!

nov. 28. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!