Jobboldali oroszpártiak! Hogy is van az akkor, hogy a mai Oroszország nem hasonlít a Szovjetunióra?

Dehát nem úgy volt, hogy a Szovjetunió jó?
Hisz maga Horn Gyula is önkéntesként csatlakozott a szovjet elvtársakhoz leverni az 56-os forradalmat. Horn Gyula pedig jó ember volt, hisz ő is nyugatpárti liberális volt.
Meg ha olyan rossz a Szovjetunió akkor miért van az, hogy Bajnai Gordon, Mesterházy, Lendvai Ildikó és Gyurcsány Ferenc is az internacionálét énekelték korábban? Ők pedig a liberális demokrácia reménycsillagai.
A fasiszta náci Zorbán 🤬😡 beszélt állandóan az oroszok meg szovjetek ellen.
Dobrev Klára, Zorbán egyetlen igazi ellenzékének vezetőjének nagyapja is ávós ügynök volt. Ha a jóságos Dobrev Klára nagyapja is a szovjetek ügynöke volt akkor csak nem lehet annyira rossz a Szovjetunió.
Tehát ha annyira rossz szerintetek a Szovjetunió akkor Horn Gyula miért állt ki melletük??

Kicsit frissítsd a lemezt. Senkit nem érdekel itt Horn.
"A fasiszta náci Zorbán 🤬😡 beszélt állandóan az oroszok meg szovjetek ellen."
Valóban. Ezért szavaztam rendszerint a Fideszre. De én amiatt az Orbán miatt, aki azt mondta, hogy ne hagyjuk, hogy a Szovjetunió legvidámabb barakkja után a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék az országot. Aki azt mondta, hogy Ukrajnát és Georgiát mielőbb fel kell venni a NATO-ba. És aki bontani akarta a Szabadság-téren a szovjet obeliszket.
Éppen ezért nem fogok soha az életben többé rá szavazni. Mert ott gáncsolja a NATO-bővülést, ahol tudja, úgy ragaszkodik az orosz energiafüggőséghez, mint egy falat kenyérhez, és Putyinnal karöltve koszorúzza meg a szovjet obeliszket.
Én nem erre az Orbánra szavaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!