Oroszpártiak és akik orosz nép pártján állnak, miért nem azért keseregnek kérdéseikben, hogy Putyin és az orosz vezetés elhúzódó háborújában 100 ezer oroszt leöletett ezért le kéne váltani Putyint, mert ilyen veszteségekbe beleviszi az orosz népet?
Akik tényleg az orosz nép érdekét nézik, és nem az orosz hatalmi elit érdekét, azok miért nem amiatt tesznek fel kérdéseket és agitálnak, hogy legyen több választási lehetőség az orosz politikában több erős párt és vezető akik és amely közül lehet választani elnököt és kormányt?
És miért nem azon vannak kiakadva hogy 100 ezer oroszt a vágóhídra küldött Putyin úgy hogy pár hétre tervezte a háborút helyette évek óta tart és leöletett ennyi orosz embert a nép közül?
Lehet hogy éppen Putyin nem igazán oroszbarát hanem inkább csak a saját hatalma mindenek feletti barátja?
Aki igazán oroszbarát és nem csak az orosz vezetők barátja talán feltehetné ezeket a kérdéseket magában...
Talán Zelenszkij miatt nem lehet több erős párt Oroszországban? És potens kihívói Putyinnak, Zselé miatt potyognak ki az ablakon és lesznek mérgezés áldozatai vagy börtönben végzik az ellenzéki pártok és vezetők a ruszkiknál, mi? Te az orosz autokraták mellett állsz és nem az orosz nép mellett.
Jó vicc de lehetne komoly válaszokat is adni...
Én azért támogatom az oroszokat, hogy gyorsabban vége legyen a háborúnak.
Szóval a saját érdekeim miatt, támogatom Oroszországot.
Ebben az esetben én oroszpárti vagyok?
Tudom csak akkor egy dolog miatt kevesebb amire lehetne hivatkozni.
Na de a lényeg, hogy akkor én most oroszpárti vagyok vagy sem?
Csak hogy tudjam magam pozícionálni!
Mert én inkább saját párti vagyok, én így érzem. Saját családom és életemet pártolom, igazából egyik keleti szláv nép se érdekel.
6. Orosz elnyomóhatalom párti vagy, és nem orosz nép párti! :((
A kettő nagyon sok országban egyáltalán nem ugyanaz.
Értem. Köszönöm a tájékoztatást.
Ma is okosabb lettem.
Akkor elsőre x-eljek?
azaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!