Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az oroszpártiak valójában nem...

Az oroszpártiak valójában nem az oroszokat szeretik, hanem az amerikai, angolszász világrendből van elegük és egy lehetséges ellenpólust látnak Oroszországban?

Figyelt kérdés

okt. 27. 01:56
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Nincs olyan, hogy oroszpártiság, ez tipikus libsi kamu. Értékek vannak, és elvek. Az, hogy történetesen a magyar kormány nemzeti konzervatív értékeket képvisel, és az orosz kormány is ugyanezt képviseli, az nem azt jelenti, hogy egymást pártolják, hanem hogy ezen elvek mentén szövetségesre leltek egymásra. Az általad említett nyugati világrend meg pont a nemzetellenes liberális multikultit képviseli. Ezzel értelemszerűen nem tud a konzervatív oldal azonosulni.
okt. 27. 02:01
 2/8 PMC Wagner ***** válasza:
54%
Mindenkit aki ellenszenvet érez a nyugat világpolitikája iránt oroszpártinak van bélyegezve . más szóval ez elég vegyes
okt. 27. 02:13
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Én kifejezetten az oroszokat szeretem. Itt voltak 40 évig, kihajtották a retkes németeket, szabadságot és jólétet hozták nekünk. Aztán bejöttek a kapitalisták és amit ezek hoztak azt láthatod.
okt. 27. 03:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezeknek az oroszpártiaknak ha el kellene hagyniuk az országot és választhatnának, hogy Oroszországba mennek vagy Nyugat-Európába, USA-ba, egy másodpercig se gondolkodnának el Oroszországon.
okt. 27. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem pusztán a világrendből hanem abból hogy kelet eu is csak másodrendű és sok más ország is csak másodrendű nyugat számára..Abból hogy mindent a nyugat érdekei alá kell vetni kb... elég volt a szoc,komm is..Most meg ez..
okt. 28. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:

LMBTQ, migráció, sokszínűség, "demokrácia"...

ezeket is a nyugattól kaptuk.

Nincs bajom az oroszokkal, azt meg különösen elismerem, hogy az elmőbb említett dolgokból van elegem, és örülök neki, hogy vannak olyanok akik ezt ellenzik. Én ezért vagyok Ruszofil/oroszpárti.

okt. 28. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Mennyi hülye oroszpárti van, te jó ég.
nov. 17. 11:48
 8/8 Jeffrey Spender ***** válasza:

Nyugaton jó sokan vannak, akik ideológiát követelnek meg, erőből, sértődött, jól megmondó, arrogáns hangnemben politizálnak, és visszaélnek a hatalommal.

Ellenben oroszoknál ott őszinte műfaj van, egyértelmű, hogy mi az, ami szabad, megtűrt, és tiltott.

nov. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!