Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért örülnek sokan Trump...

Miért örülnek sokan Trump győzelmének, amikor 4 év múlva pont úgy fogja elveszíteni a választást ahogy most megnyerte?

Figyelt kérdés
Nem ideológiai alapon nyert, hanem azért mert rossz a gazdaság és éppen jókor volt ellenzékben. De a következő 4 év még rosszabbnak ígérkezik, főleg ha Trump tartja a vámháború politikáját ami azon alapul, hogy legyen mindenkinek szarabb a világon, de az amerikaiaknak kicsit kevésbé szar mint másoknak. De ezzel még önmagában véve nem fognak jobban élni.. Még tovább süllyed az átlag amerikai életszínvonala majd és még jobban elszegényednek ők is egy szar világgazdaságban amit részben Trump teremt. Tehát akik most elégedetlenségből szavaztak Trump-ra, azok 4 év múlva a demokratákra fognak szavazni mert még elégedetlenebbek lesznek.
tegnap 00:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Vagy nem.
tegnap 00:31
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
négy év múlva nem tudja elveszíteni a választást mivel már harmadszor nem indulhat senki ott Amerikában hu de ostaba kérdés!
tegnap 00:34
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Ugyanúgy gondolkodik ma már a világban mindenki, mint a magyarok:

Nálunk mi megy 2010 óta?

"Jaj, inkább Viktorta, csak a Tyúúúúúrcsán ne!".

Amcsiban?

"Jaj, inkább Trump, csak a Biden ne!".

tegnap 05:25
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem a 4 év múlva lehetséges dolgok miatt okoz ez problémát -egyébként az amcsi alkotmány nem teszi lehetővé, hogy mégegyszer induljon és jelenleg úgy néz ki nem lesz lehetősége rá, hogy ezt megváltoztassa-, sokkalta inkább a következő 4 év az, ami miatt fáj a fejem.

Én tudom, hogy egyedül vagyok vele ezzel az országban, de szeretem Amerikát, mivel a bennem lévő szabadságvágy részint onnan ered. Szeretem a kultúrájukat, a filmjüket, a zenéjüket. Azt, elisemerem, hogy jelenleg nincs a legjobb formában, de, hogy pont ezt az elmebeteget kellett megválasztania a Föld talán legnagyobb országának?

Sem rájuk nézve, sem globálisan, sem ránk nézve nem gondolom azt, hogy jó irányba fog elmozdulni a világ. Sőt... félek.

tegnap 06:14
 5/15 Dzsonszi ***** válasza:
77%

Trump 2016-os megválasztásakor világháborútól tartottatok, meg hogy így összeomlik, úgy összeomlik a világ. És mi történt? Semmi különös, tök nyugi volt a világban, még Észak-Koreát is sikerült valamennyire lenyugtatnia, meg a közel-Keleten is tettek erőfeszítéseket a megegyezések irányába.

Erre mi történt a demokraták irányítása alatt? Háború van Ukrajnában ami folyamatosan csak eszkalálódik, háború van a közel-Keleten, már Izrael és Irán is közvetlenül megtámadta a másikat. Én nem mondom, hogy ezekért a demokraták a felelősök, de most őszintén mit fostok Trump elnökségétől, mikor pont a demokrata kormányzás alatt fordult sokkal rosszabb irányba a világ, míg Trump elnöksége alatt szó sem volt ilyesmiről?

tegnap 08:25
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
végre egy értelmes ember Dzsonszi személyében
tegnap 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:

"Tehát akik most elégedetlenségből szavaztak Trump-ra, azok 4 év múlva a demokratákra fognak szavazni mert még elégedetlenebbek lesznek."

Így működik a politika. Az emberek nem szavaznak arra, akivel szemben elégedetlenek. Durva, ugye?

tegnap 09:37
 8/15 anonim ***** válasza:

5, forditsátok meg Dzsonszik a dolgokat és nézzétek ti is mind másképp, ha azt nézitek, hogy Donald Trump 4 éves első elnöksége olyan világot hagyott hátra, ami intsant háborúkhoz vezetett és az első elnökváltás elsöpört mindent, amit Trump felépitett, ti is rájöhettek, akárhányan is vagytok, hogy az sem volt jó elnökség.

Trump nem oldott meg semmit sem és, amivel most kampányolt most, nem kecsegtet semmi jóval.

tegnap 09:37
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
Az atlag amerikai borzasztó buta. Olvastam itt-ott kommentelgetest, nekik pl egy Kamala Harris kb egyenlo Sztalinnal. Ugyanakkor az mar nem megy h egy mondatban megfogalmazza, mi az h kommunista. Sajnos ez a sok buta ember Trumpot valasztja, nekik semmi ralatasuk nincs a vilagra, ugyanez igaz itthon is.
tegnap 09:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Nézd, amikor egy ennyire populista politikust választanak meg elnöknek/miniszterelnöknek az szinte mindig kritikát fejez ki az addig kormányzó elittel szemben. Trump megválasztása 2016-ban és most is arra vezethető vissza hogy az átlagamerikaiak (főleg a vidékiek) jókora részének nem tetszett az az irány amit a demokraták erőltetnek a társadalomra és emellett még a szólásszabadság is fokozatosan korlátozásra került az évek során, magyarán erősen átestek a ló túloldalára. A demokratáknak elvileg okulniuk kellene a Biden-Harris páros kudarcaiból, kérdés hogy erre képesek-e vagy már olyan szinten kényszerpályán mozognak hogy meg sem próbálkoznak az irányváltással.

tegnap 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!