Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek miért alakult így...

Szerintetek miért alakult így a választás eredménye ahogy?

Figyelt kérdés
Kamala Harris kb 10 millióval kevesebb szavazatot kapott, mint Biden. Illetve az se vált be, hogy majd eddig republikánusokra szavazó nők átszavaznak. Nagyon sok mindent benéztek a kampány során. Pedig szerintem Kamala Harris nem volt rossz választás.

nov. 6. 16:54
 1/10 R.Speltzer ***** válasza:
77%
Túl későn lett alternatíva,senki nem ismeri így inkább az ismert de langyosfosra szavazott a nép. Na meg hát a túltolt woke se jött jól.
nov. 6. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Vágyvezéreltek voltak a demokrata nyilatkozók, szereplők. A valóság nem az volt amit szerettek volna ha történik és nem tudták annyit csalni, hogy megváltoztassák.
nov. 6. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy nézzük Kamala Harris nem volt egy kompetens jelölt, alelnökként sem tett le sokat az asztalra és a mostani kampányszerepléseiben is inkább csak mosolygott és mindenre mondta "megoldom", de a hogyant nem tette hozzá. A demokrata elit és a liberális média nagyon alábecsülte Trumpot sokadjára is.
nov. 6. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem csalás nem volt, vagy ha volt lehetett az bármelyik oldalon. De néztem amúgy és kb 200-300 ezer szavazatok hianyoztak ahhoz, hogy átvegyék a vezetést. Az elején nagyon optimista voltam, mert Kamala az összes szükséges államban vezetett. Csak mikor jöttek be a vidéki voksok akkor sajnos Trump átvette a vezetést
nov. 6. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Egy indiai félvér nő nem rossz választás? LOL
nov. 6. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem fel kéne már ébredni a liberális ,woke képzeletvilágból.

Ez egy elég erős üzenet volt az amerikaiak részéről hogy hogy érzik magukat ebben a kísérletben.

nov. 6. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

“Pedig szerintem Kamala Harris nem volt rossz választás.”

Súlyos tévedés. Kamala mellett egyetlen egy dolog szólt, hogy ő legalább nem Trump. Semmi más jót nem lehet róla elmondani. Arrogáns és felkegyelmű.

Bernievel talán nyerhettek volna. Vagy ha Kennedy Jr demokrata jelöltként indult volna vele is nyerhettek volna.

nov. 6. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

"Pedig szerintem Kamala Harris nem volt rossz választás."

A baj inkább azza van/volt, hogy Biden túl későn adta át a helyét. Pár hónap alatt képtelenség egy új jelöltet mindenkivel megismertetni egy 350 milliós országban úgy, hogy tényleg jól menjen a dolog. Ennek ellenére azért nem semmi, hogy a semmiből előkerült Kamala Harris (alelnökként is leginkább észrevétlen volt) 100 nap alatt majdnem 70 millió szavazatot kapott.

Az amerikaiak meg inkább megszavazzák az ismert xart mint valami ismeretlent.

A másik probléma: nem volt más politikája, Biden vonalát vitte volna tovább. Ezzel az emberek meg nem voltak megelégedve már évek óta.

nov. 6. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

"Nagyon sok mindent benéztek a kampány során."

Nem csak a kampány során, hanem az elmúlt 4 év során is.

"Pedig szerintem Kamala Harris nem volt rossz választás."

Valóban nem. Tragikusan pocsék választás volt. A 2020-as demokrata előválasztásokon nem szerzett 1%-nál magasabb támogatottságot és ő volt az USA történetének legnépszerűtlenebb alelnöke. Nem tudok olyan forgatókönyvet megálmodni, ahol csalás nélkül nyerhetett volna.

nov. 6. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
7, Sanders szintén egy kommunista. Vicc, milyen jelöltek vannak a szabadság hazájában. Az meg hazugság, hogy mindenhol Harris vezetett. 1-2 állam volt, ahol 20%-os feldolgozottságnál még neki volt több szavazata, de marginális volt a különbség.
tegnapelőtt 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!