Fideszesek! Most, hogy Trump győzött, most már jó lesz az, ha az EU úgy ugrál, ahogy az USA fütyül?
Ez sokkal bonyolultabb kérdés. Amerikán belül legalább kettő hatalmas pénzügyi csoport harcol egymással, ez olyan mint egy maffiahálózat.
A demokraták emberei irányítják a teljes EU-t, nekik nem parancsolhat a másik maffiahálózat.
Talán tud rájuk nyomást gyakorolni, de én erre kevés esélyt látok.
Szóval nagy változásra itt nem kell számolni.
Az a baj, hogy a fegyvergyártó cégek eddig is erős befolyással rendelkeztek.
Na most az a hatalmas profit, amit nyernek a háború által, az tovább növeli a hatalmukat.
Félek, hogy Trump tehetetlen lesz velük szemben.
Itt tényleg addig fog tartani, amíg van ukán katona vagy zsoldos a fronton.
Szomorú ezt kimondani, de aki nagyon várja a háború végét, az annyit tehet, hogy imádkozik hogy felgyorsuljon az orosz daráló.
Trump azt mondta, Kína az USA ellensége, és senki sem lehet egyszerre Kína és Amerika barátja.
Orbán Viktor stratégiai gazdasági szövetséget kötött Kínával.
Most az az érdekes kérdés, hogy vajon Trump elnéző lesz-e Magyarországgal, vagy nem.
Mit nem lehet érteni? Eddig demokrata vezetés volt, most republikánus jön, és majd ők fognak az EU-nak dirigálnak.
Te pancser, eddig azért vinnyogtatok, hogy a demokrata ugráltatta most az EU-t, de ha a republikánus fogja az már jobb lesz nektek.
én nem vinnyogtam, ezt eddig is tudtam hogy az eu csak egy usa lábtörlő 🤣
az vinnyog aki így kezdi a kérdését hogy "fideszesek" meg akinek eddig nem tűnt fel hogy az eu egy usa kémfőhadiszállás. 🤣
hisztizz csak te pisis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!