Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fideszesek! Most, hogy Trump...

Fideszesek! Most, hogy Trump győzött, most már jó lesz az, ha az EU úgy ugrál, ahogy az USA fütyül?

Figyelt kérdés
Eddig az volt a baj, legalábbis a kormányoldal azt teszi, amit az USA mond neki, de most, ha Trump fogja ugráltatni az EU-t az már egy más helyzet lesz.
tegnapelőtt 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%

Ez sokkal bonyolultabb kérdés. Amerikán belül legalább kettő hatalmas pénzügyi csoport harcol egymással, ez olyan mint egy maffiahálózat.

A demokraták emberei irányítják a teljes EU-t, nekik nem parancsolhat a másik maffiahálózat.

Talán tud rájuk nyomást gyakorolni, de én erre kevés esélyt látok.

Szóval nagy változásra itt nem kell számolni.

tegnapelőtt 08:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pl ha az USA másképp áll majd az ukrán támogatáshoz, követeli a béketárgyalásokat pl, az EU tulajdonképpen elveszti legnagyobb szövetségesét, Zelenszkij meg a köldökzsinórt, komolyan át kell gondolni a dolgokat Ursulának...🤔
tegnapelőtt 08:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Eddig is úgy ugrált, nem értem a kérdést.
tegnapelőtt 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Az a baj, hogy a fegyvergyártó cégek eddig is erős befolyással rendelkeztek.

Na most az a hatalmas profit, amit nyernek a háború által, az tovább növeli a hatalmukat.

Félek, hogy Trump tehetetlen lesz velük szemben.

Itt tényleg addig fog tartani, amíg van ukán katona vagy zsoldos a fronton.

Szomorú ezt kimondani, de aki nagyon várja a háború végét, az annyit tehet, hogy imádkozik hogy felgyorsuljon az orosz daráló.

tegnapelőtt 09:26
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
eddig is úgy ugrált te pancser :D
tegnapelőtt 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok fideszes de az EU nem úgy ugrál, ahogy az USA fütyül, hanem úgy, ahogy azok a milliárdosok fütyülnek akik megvették az EU vezető politikusait.
tegnapelőtt 10:27
 7/11 kürasszír ***** válasza:
41%

Trump azt mondta, Kína az USA ellensége, és senki sem lehet egyszerre Kína és Amerika barátja.

Orbán Viktor stratégiai gazdasági szövetséget kötött Kínával.

Most az az érdekes kérdés, hogy vajon Trump elnéző lesz-e Magyarországgal, vagy nem.

tegnapelőtt 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6# ...így van, és azok mind amerikai demokrata milliárdosok... élükön Soros csapatával.
tegnapelőtt 10:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet érteni? Eddig demokrata vezetés volt, most republikánus jön, és majd ők fognak az EU-nak dirigálnak.

Te pancser, eddig azért vinnyogtatok, hogy a demokrata ugráltatta most az EU-t, de ha a republikánus fogja az már jobb lesz nektek.

tegnapelőtt 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
39%

én nem vinnyogtam, ezt eddig is tudtam hogy az eu csak egy usa lábtörlő 🤣

az vinnyog aki így kezdi a kérdését hogy "fideszesek" meg akinek eddig nem tűnt fel hogy az eu egy usa kémfőhadiszállás. 🤣

hisztizz csak te pisis

tegnapelőtt 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!