Zelenszkij valóban az ukrán Churchill vagy csak egy kokainos ámokfutó pojáca?
Eddig én is azt hittem, hogy csak egy hasznos idióta, egy korrupt zsivány mert a magyar (Fidesz kötődésű) szakértők mindig azzal jöttek hogy a felesége milyen luxus villát vett stb. de könyörgök, mondjatok már egy nagy vezetőt aki panelben lakik.
Egészen a csütörtöki Budapesti találkozóig azt hittem pojáca, de itt bizony Orbán szerepelt le, és Zelenszkij érvei voltak logikusak:
https://www.youtube.com/watch?v=UELh55qI7XE
Míg Orbán csak üres beszédet mondott a tűzszünetről meg a kommunikációról, a végén be is égett amikor nem válaszolt arra és kínosan zavarba jött amikor megkérdezték tőle, hogy állandóan békepártiakról és háborúpártiakról beszél, szerinte Putyin melyik? Erre nem válaszolt.
Zelenszkij viszont logikusan érvelt, hogy egy védelem nélküli tűzszünet az csak üres szónoklat, az csak Ukrajna további megszállására tett javaslat a gyakorlatban.
Végső soron akkor Zelenszkij mégis egy ukrán nemzeti hős, olyan mint a briteknél Churchill volt a 2. vh idején, amikor nem engedett a náciknak, nem hódolt be Hitlernek a kényszer ellenére sem? Hosszútávon ez kifizetődő volt a briteknek, egyszer majd kifizetődő lesz a mostani munkássága Zelenszkijnek?
Zelenszkij egy népírtó neonáci bűnöző aki halomra írtotta az orosz és magyar ajkú lakosságot
Szívből gyűlöli a magyarokat és oroszokat
Ha én lennék Magyarország miniszterelnöke akkor csatlakoznék a különleges hadművelethez
Csak egy apró utánanézés kellett volna hogy ne írj ekkora marhaságokat!
A háború előtti szélsőjobbos kormány valóban hozott olyan tv. -eket 2/3 -al ami a kisebbségek cseszegetésére ment.
Csakhogy még a háború előtt ez a párt választást vesztett!!! és egy másik centrista párt került hatalomra! Akiknek viszont nincs 2/3 -aduk ezért nem tudták azokat a tv. eket visszavonni sem (még).
Zelenszkijnek meg egyik párthoz sincsen semmi köze soha nem is volt!!!
Ő elnökválasztáson indult (saját pártjával amit ő alapított 1 évvel korábban direkt az elnökválasztáson való részvétel miatt, tehát csak azért hogy egy párt jelölhesse őt elnökjelöltnek ) és nyert. //A pártja nincs a parlamentben sem! Csak jelölőszervezet funkciót tölt be. //
Azt tervezte hogy lecsillapítja a két ország közötti feszültséget és ezzel is kampányolt.
De megválasztása után nagyon hamar azzal szembesült hogy az Oroszok megtámadták őket. Így ezt a kampány ígéretét már nem is tudta teljesíteni de a védekezésbe viszont beleállt.
#11 Ha nem a fityesz által "királyi" TV -ken terjesztett Orosz propagandával etetnéd magad nem írtál volna ilyen marhaságokat.
Láthatod szerencsétlennek köze nem volt sem a kisebbségek vegzálásához sem azokhoz a pártokhoz akik ezt csinálták vagy nem tudtak ellene tenni.
Vagy legalább maradtál volna csendben okosabbnak legalább nem tűnnél totál debilnek.
Én születésem óta idealizáltam Oroszországot mindig is kiálltam mellettük és ki is fogok
Nem kell nekünk a wokeizmus így is van elég bajunk
Egyszerűen a mindenkori ukrán vezetésnek meg kell érteni hogy Ukrajna orosz érdekszféra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!