Mit gondoltok az amerikai transz ámokfutó esetéről, aki több gyereket és felnőttet lelőtt egy keresztény iskolában?
Nekem az első reakcióm a gyűlölet volt feléje, aztán láttam ezt a képet az elkövetőről: [link]
Nagyon megsajnáltam. Persze borzasztó, amit csinált, de itt egy szegény lánynak tűnik, aki kreatív, tehetséges, vihette volna valamire az életben. Szerintem az egész eset az LMBTQ-lobbi bűne, mert ők mondják, hogy ez egy normális állapot. Olvastam, hogy a hormonok, amiket szedetnek a transzokkal, azok is nagyon durva hatással van a pszichére, könnyen lehet, hogy szerepe volt az esetben. Az LMBTQ meg támogatja, hogy gyerekeknek is adjanak ilyeneket. Borzasztó.
Semmi különöset, az USA-ban divat ez a tömegmészárolgatás, oszt' kész.
Ráadásul nem is új keletű, már a 60as években is ment ez, csak iskolai lövöldözésekből csak a 80as évek során 60 esetet jegyeztek fel.
Arrafelé mindenféle elb-szott életű elmebeteg rendszeresen csinálja ezt.
Szélsőjobbos incel gyökerek is rendszeresen csinálják ezt.
Most véletlenül épp egy ilyen transzcsíra csinálta, ezt persze rögtön felkapja a hazai retardjobber sajtó :DD
De érdekes módon amikor szélsőjobbosok csinálnak ilyet, arról nagy kussolás szokott lenni, pedig egyébként elég szép számban képviseltetik magukat a tömegmészárosok listáján :D
Eleve ott van az Oklahoma-i bombatámadás, széljobbosok követték el.
A leghíresebb, a columbine-i iskolai mészárlás, ezt is két ilyen fehér szupremacista hülyegyerek követte el.
Red lake lövöldözés, szintén.
És még lehetne sorolni.
"Nekem az első reakcióm a gyűlölet volt feléje, aztán láttam ezt a képet az elkövetőről"
Esküszöm, mint ha Karigerit látnám fiatalon és hosszabb hajjal. Ugyanaz a bugyuta vigyor az arcán. :D
"Egyébként a fegyver rengeteg ember életét menti meg az erőszakos bűnözőktől és őrültektől az USÁ-ban."
Magyarul semmi különös nincs abban hogy az illető transz volt-e vagy sem, hiszen a társadalom többi tagja is legalább ennyire elvetemült, ha nem elvetemültebb, amivel rendesen meggyűlik a baja a rendőröknek. Nemrég még az volt a baj hogy feketéket is lelőnek, lehet ők is az lmbtq lobbi miatt színeződtek sötétebbre? :D
"Persze, mindenki hibás, csak a fegyverlobby nem."
Svájcban , Csehországban, oroszországban stb szintén elég laza a fegyvertartás. Még sem járnak iskolába lövöldözni a diákok. Sőt nálunk is volt gyerekkoromban az apámnak. Kulcsom is volt hozzá mégsem csentem el a fegyvert hogy lelődözzem az iskola társaim pedig kimondottan az a gyerek voltam akit csesztettek a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!