Mit gondoltok az amerikai transz ámokfutó esetéről, aki több gyereket és felnőttet lelőtt egy keresztény iskolában?
Nekem az első reakcióm a gyűlölet volt feléje, aztán láttam ezt a képet az elkövetőről: [link]
Nagyon megsajnáltam. Persze borzasztó, amit csinált, de itt egy szegény lánynak tűnik, aki kreatív, tehetséges, vihette volna valamire az életben. Szerintem az egész eset az LMBTQ-lobbi bűne, mert ők mondják, hogy ez egy normális állapot. Olvastam, hogy a hormonok, amiket szedetnek a transzokkal, azok is nagyon durva hatással van a pszichére, könnyen lehet, hogy szerepe volt az esetben. Az LMBTQ meg támogatja, hogy gyerekeknek is adjanak ilyeneket. Borzasztó.
De nincs olyan mellék hatásuk hogy ölnek töle.
Már mint egy csomoan nyomják magukba ezeket, azt mégsem öltek.
"Ha egy nő férfihormonokat szed, ami az ő szervezetében nem termelődik, "
Nagyon tévedsz, ennek nézz utána jobban. Kábé nincs olyan hormon, amit csak az egyik, vagy csak a másik nem termelne, Nem hormonokban, hanem azok termelésének arányában van a különbség. Az meg, hogy a hormon változásokat idéz elő a szervezetükben - hát igen, épp ezért szedik.
szerintem a kérdező inkább arra gondolt a 41-es válaszban hogy beveszi a hormontablettáit, de ez nem segít neki olyan mértékben mint amire számított, hogy pl férfiból nő akar lenni hiába vágták le a cerkát, nincs puni helyette, nem fogadják el a közösségben, frusztrált lesz és ilyen ámokfutást rendez.
aki nem transz és ilyen lövöldözést csinált, azoknak is általában valamilyen pszicho baja volt
ha rosszul értelmeztelek akkor meg bocs.
# kérdező
az antidepresszánst ne hasonlítsd a hormonokhoz a kettő nem ugyan az.
ha a tesztoszteron (amit nem is bisztos hogy szedett az elkövető, erről semmit nem írnak az erről szóló cikkek) lenne az oka a lövöldözésnek, akkor minden pubertáló srác potenciális tömeggyilkos lenne, hiszen ekkor ugrik meg drasztikusan a tesztoszteron termelés. vagy ha kifelyezetten a "kívűlről bevitt" tesztoszteront okolod, akkor minden olyan férfit potenciális gyilkosnak bélyegzel akik bármely okból (betegség, veleszületett hormonzavar, baleset) külső tesztoszteron pótlásra szorulnak. a transznemű férfiak pont ugyan olyan készítményeket szednek mint, azok a férfiak akiknek pl el kellett távolítani az ivarszerveit pl daganat, baleset miatt, vagy épp veleszületett okból nem tudnak megfelelő mennyiségben hormont termelni.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!