Zelenszkij valóban az ukrán Churchill vagy csak egy kokainos ámokfutó pojáca?
Eddig én is azt hittem, hogy csak egy hasznos idióta, egy korrupt zsivány mert a magyar (Fidesz kötődésű) szakértők mindig azzal jöttek hogy a felesége milyen luxus villát vett stb. de könyörgök, mondjatok már egy nagy vezetőt aki panelben lakik.
Egészen a csütörtöki Budapesti találkozóig azt hittem pojáca, de itt bizony Orbán szerepelt le, és Zelenszkij érvei voltak logikusak:
https://www.youtube.com/watch?v=UELh55qI7XE
Míg Orbán csak üres beszédet mondott a tűzszünetről meg a kommunikációról, a végén be is égett amikor nem válaszolt arra és kínosan zavarba jött amikor megkérdezték tőle, hogy állandóan békepártiakról és háborúpártiakról beszél, szerinte Putyin melyik? Erre nem válaszolt.
Zelenszkij viszont logikusan érvelt, hogy egy védelem nélküli tűzszünet az csak üres szónoklat, az csak Ukrajna további megszállására tett javaslat a gyakorlatban.
Végső soron akkor Zelenszkij mégis egy ukrán nemzeti hős, olyan mint a briteknél Churchill volt a 2. vh idején, amikor nem engedett a náciknak, nem hódolt be Hitlernek a kényszer ellenére sem? Hosszútávon ez kifizetődő volt a briteknek, egyszer majd kifizetődő lesz a mostani munkássága Zelenszkijnek?
Szerintem is tisztelet illeti, nem menekült el és tette a dolgát összetarhált fegyvert és pénzt hogy megvédhessék magukat.
Mutasson valaki egy mai Magyar politikust is akinek nem a repülőre felszálló hátát látnánk egy környező országok felöl jövő bármilyen támadás esetén.
OV és GyF biztos ezt tenné!
Talán a Torockai aki maradna ugyanígy.
MP -t még nem ismerjük eléggé. Talán maradna.
Megnéztem, nekem nem jött át a kínossága. Zelenszkij és Putyin is háborúpárti. Testvérnemzet.
Az a baj, hogy már rég elvesztettük a fonalat, hogy miért háborúznak még.
Zelenszkij-t én nem ismertem a háború előtt, nem követtem Ukrajnát, elég problémánk volt nekünk a videóban szereplő senkiházival. Én azt gondolom, hogy az összes propaganda, hazugság ellenére az az elnök, aki egy ilyen helyzetben, ott marad a fronton és próbál védekezni és nem ad át, mindent zokszó nélkül az ellenségnek, mint tenné az 0rbán Balázs, az tiszteletet érdemel.
Én bevallom, hogy abból a szempontból -és nyilván a háború borzalmait nem elvitatván-, irigylem az ukránokat, amiért a saját, választott vezetőjük, képes mindent megmozgatni, hogy segitse a hazáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!