Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európában (Amszterdam) tegnap...

Európában (Amszterdam) tegnap muszlim pogrom a zsidók ellen. Holnap muszlim pogrom az európai őslakosság ellen?

Figyelt kérdés

nov. 8. 10:23
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
85%

És mindezt a helyi rendvédelmi erők karba tett kézzel nézték, esetleg be is szálltak? Ha nem, akkor nem pogrom volt, nem ártana legalább a fogalommal tisztában lenni, mielőtt propagandát építesz rá.

Emellett nem a zsidók, hanem a Makkabi Israel ellen történtek az atrocitások. Ez persze nem teszi jobbá, aggasztó fejlemény, hogy megtámadnak izraeli szurkolókat, sportolókat, azért mert zsidók/izraeliek, de speciel ez az eset továbbra us elsősorban foci huliganizmus kategória.

nov. 8. 12:34
 12/54 A kérdező kommentje:

10

Remélem azt is remeknek találod, hogy a zsidók tönkreverik a Hamaszt.

nov. 8. 13:22
 13/54 anonim ***** válasza:
34%
12 nem a hamaszt, a palesztineket népirtják. Ezért természetes ez a reakció. És lesz még ilyen. 500 év múlva is.
nov. 8. 13:59
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Azzal kezdődött, (legalább is a neokohn.hu szerint), hogy a Makkabi egyik drukkere az utcán letépett egy palesztin zászlót. Érdekes, hogy ezt a nem kifejezetten muszlimbarát neokohn.hu írta meg egyedül, vagy legalábbis én csak ott láttam.
nov. 8. 14:04
 15/54 A kérdező kommentje:

14

Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem. De számomra furcsa kissé, hogy a hollandiai Amszterdam utcáin palesztin zászló lengedezne.

nov. 8. 15:46
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

#15 Ha a neokohn.hu írja, hogy egy Makkabi drukker randalírozott, elhihetjük.

Amúgy Hollandia egy szabad ország, mindenki olyan zászlót tesz ki, amilyenje van. Ha bp-i kóser éttermeken lehet izraeli zászló, akkor ez miért ne lehetne?

nov. 8. 16:16
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Ugyancsak a neokohn.hu-n olvastam, de már olvasói kommentként, tehát fenntartással kell kezelni, hogy a makkabisok palesztin zászlókat égettek és taxisofőröket vertek meg.

Így már egy kicsit másképp néz ki a dolog. Főleg, ha abból is felháborodás volt, hogy a Bosznia elleni meccs előtt bosnyák szurkolók - elismerten békésen - végigmentek a Kazinczy utcán.

nov. 8. 21:05
 18/54 anonim ***** válasza:
19%

"nem a hamaszt, a palesztineket népirtják"

Azokat a palesztinokat, akik vasrúddal ütötték verték a tavalyi gázába hurcolt túszokat? Meg azokat a palesztinokat, akik tiktok videókban örömködtek, mikor a hamszosok megindították a rakétatámadásoakt? A terrorista mosdatókért nem kár.

nov. 9. 00:53
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több fórumon olvasom, hogy a makkabisok palesztin zászlókat égettek, arabellenes dalokat énekeltek. Azaz provokálták az arabokat. Valószínűleg enélkül is érte volna őket inzultus, (Újpesten is éri inzultus a fradistákat és viszont, pedig ott nincs vallási vagy politikai ellentét, ez része a "szubkultúrának"), de ne állítsuk be úgy a dolgot, hogy itt 300 %-ban az arabok a hibásak.

#15 Tavaly nyáron voltam Amszterdamban, sok házon láttam palesztin, ukrán és orosz zászlót. Senkit nem zavart. Ha én kiteszek a házamra egy olyan zászlót, amit magyar jogszabály nem tilt, akkor azt milyen alapon téphetné le bárki? Még akkor sem, ha ő - legalábbis saját maga szerint - magasabb rendű.

Továbbá, ahogy #17 írta: az is botrány volt, hogy a (Bp. VII. ker.) Kazinczy utcába bementek bosnyák szurkolók, akik egy része muszlim, holott abban az utcában laknak zsidók is.

nov. 9. 07:42
 20/54 anonim ***** válasza:
#15 Az interneten is lehetett látni. Ne mondjuk, hogy álruhás palesztinok voltak. Igen, a makkabisok is randalíroztak. Ez úgy hozzátartozik a focihoz, mint a mozihoz a pattogatott kukorica.
nov. 9. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!