Akik szerint a Honfoglalás idején a magyarok kiírtották az őslakosságot azokat nem zavarja,hogy az egész emberiség Kelet-Afrikából származik?
AMúgy meg szerinted mi bizonyítja, hogy onnan származik? Semmi.
Ja tudom tudom, tudósok....
Kérdező, mégis mi köze annak hogy kb. 60 ezer éve elvándorolt az ember nevű faj Afrikából és elkezdett szétszóródni a világban ahhoz, hogy cirka 1 ezer évvel ezelőtt a honfoglalás során kiírtották-e az itt élőket vagy sem?
Mintha azt akarnád összehozni, hogy az újszülött csecsemő minden sejtje az anyjából származik - meg hogy megette az összes palacsintát 70 évesen egy ebédnél, és nem maradt másnapra.
Az,hogy nem értem mi értelme van 1300 évvel ezelőtti dolgokat a maiakra kenni
Főleg,hogy a mai magyarok nem is azok a magyarok akik anno idejöttek hanem mixek illetve nem írtották ki az itt élőket hanem beolvadtak
Meg mi az,hogy őslakosság?Minden ember ugyanonnan jött
Igen itt van például egy tipikus kelet afrikai kinézetű ember
Még ekkora marhaságot,hogy mindenki kelet afrikából származik
Na akkor szótárat elő és két szót nézz meg:
Elmélet
Tény
7
Egy négernek meg egy fehérnek genetikai és kromoszómai egyezése egyenlő a nullával
Akkor meg hogy jöttünk volna Afrikából?
Még ekkora marhaságot
Hamarabb hiszem el, hogy a zsidók Egyiptomból származnak (amire semmi bizonyiték sincs egyébként), mintsem azt, hogy a fehér ember Kelet Afrikából származna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!