Most, hogy Megbukott a német szövetségi kormány, mi lessz? Gazdaság, munkahely nem kerül veszélybe ugye?
Válasszanak újat és megy tovább..
Marad a főnök ?
Nem bukott meg.
Akkor bukott volna meg, ha bizalmi szavazást veszít a kancellár. Viszont az csak január 15-én esedékes.
Egyelőre csak kirúgta az FDP-s pénzügyminiszterét, mire a másik három FDP-s miniszter is felállt.
Ha meg tud egyezni a CDU-val hogy mit hajlandók támogatni és mit nem, akkor kisebbségi kormányzással is ellesznek.
"Akkor bukott volna meg, ha bizalmi szavazást veszít a kancellár. Viszont az csak január 15-én esedékes."
Mucikám. Ha egy jelenlegi kormány és annak elnöke ellen bizalmi szavazás kell, az azt mutatja, hogy szuper munkát végeznek?:D Nyilván nem, tehát, de, igenis bukta. Az emberek 90%-a elégedetlen velük, amit csinálnak az kész botrány, lezúzták a gazdaságot. és ezt nem csak én mondom, hanem a németek is.
Cuncimókus!
Az, hogy kormányválság van az nem is vitás, de a "megbukott" az teljesen más fogalom.
És az emberek elégedettségének vagy elégedetlenségének semmi köze hozzá.
A tied meg egyáltalán nem releváns.
szerencsére a tiéd az:D
"És az emberek elégedettségének vagy elégedetlenségének semmi köze hozzá"
persze, hogy nincs, hisz amikor választás van az emberek nem ez alapján döntenek és szavaznak, hogy elégedettek-e vagy sem, hanem épp esik-e a hó, nő-e a fű rendesen.:D
Az SPD egy megbukott kormánypárt, aki alkalmatlan az ország vezetésére és le lesz cserélve, ha nem januárban, akkor majd szeptemberben. Pont. Ragozhatod ezt tovabb, ahogy akarod.
Kérdezd meg, hogy érdekel-e mi van a német kormánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!