Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az igaz, hogy Kanadában, ha...

Az igaz, hogy Kanadában, ha egy transzot nem az általa kívánt névmásokon szólítasz, kirúgnak a munkahelyedről, bírságot kapsz, és ha nem fizeted be, még börtönbe is kerülsz?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Előfordulhat, amennyire elborult az ország vezetése.
2022. máj. 18. 10:44
 2/15 MDaniel98 ***** válasza:
66%
Ezt azért túlzásnak tartom, nem hiszem, hogy a legtöbb munkáltató ennyire szigorú lenne arrafelé az ilyen woke kérdésekben, de Trudeau az elnök szóval akár még lehet is benne valami:)
 3/15 anonim ***** válasza:
1%
Még egy indok, hogy nem is kell annyira dolgozni... régóta mondom én már ezt.
 4/15 A kérdező kommentje:

Ezt találtam: [link]

És ez a liberális demokrácia. Én többet soha nem szavazok balliberális pártra, az egyszer biztos.

2022. máj. 18. 10:45
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Magyarországon biztos helyen vagy, mivel ott nincs is olyan, hogy balliberális párt, igy ez a veszély nem fenyeget, még a DKval sem XD
2022. máj. 18. 10:46
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudjuk, hogy igaz-e egyáltalán, én nem tartom valószínűnek. Feltételezem, hogy nem csak erről lehetett szó, emiatt senkit nem csuknak le, Kanadában sem. De nem tudhatjuk a részleteket.

Úgy gondolod, hogy neked ettől kellene félned? Ennél szerintem kézzelfoghatóbb problémák is vannak, de ha neked ez a legnagyobb problémád, akkor szerencsés vagy :)

2022. máj. 18. 11:14
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, olvasd el a cikket:

"Hoogland was found to be in contempt of court.

At the heart of Hoogland’s miseries is a gender non-conforming 14-year-old biological female who identifies as transgender and prefers the use of male pronouns. Hoogland repeatedly called the person as his daughter, even after court proscribed him from doing it."

Tehát a bíróság többször felkérte az apát, hogy a tárgyalás alatt a megfelelő névmásokat használja. Az apa nem tartotta be a bíró utasítását, ezért a bíró rendzavarás miatt letartóztatta.

Ebben az esetben nem arról van szó, hogy egy kisgyerek úgy döntött, hogy ő mostantól fiú szeretne lenni, hanem arról, hogy egy gyerek diagnosztizált nemi diszfóriában szenved, és az apa ennek a betegségnek a kezelését akadályozza. Ha például egy kiskorú rákban szenved, és a szülei megtagadják neki a szakszerű orvosi kezelést, akkor értelemszerűen a gyámhatóság és a bíróság közbe fog lépni. Itt az apa úgy gondolja, hogy ő jobban ért a transznemű gyerekek kezeléséhez, mint az ezzel foglalkozó pszichiáterek és endokrinológusok. A bíróság viszont - helyesen - az orvosi szakvélemény pártján áll, ezért nem hagyják az apát, hogy súlyosan kárt tegyen a saját gyerekében azzal, hogy megvonja tőle a megfelelő orvosi kezelés lehetőségét.

2022. máj. 18. 11:29
 8/15 anonim ***** válasza:
98%

"Én többet soha nem szavazok balliberális pártra, az egyszer biztos"

Magyarorszagon ez nem lenne letezo problema, a magyarban egy szemelyes nevmas van egyes szam harmadik szemelyben, ha nem tudnad

2022. máj. 18. 11:33
 9/15 A kérdező kommentje:
#8: Attól még ezt az agybajt rászabadítanák a magyar társadalomra is.
2022. máj. 18. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
#9: Az agybaj a fejedben már megvan.
2022. máj. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!