Mindneki hibás csak ők nem?
Ahogy a kommenteket olvasgattam itt gyakorin meg twitteren, úgy tűnik Kalama Harris vereségéért a szimpatizánsai szerint mindenki hibás, kivéve Kamala Harrist és a demokrata pártot.
Az ekonómiai helyzet tehet róla. A fehér prolik hibája. Meg a fasiszták hibája. Meg a latinoké akik át szavaztak Trumpra. Meg a muszlimoké akik át szavaztak Trumpra. Meg még nem tudom kiké.
De egy nanoszekundumra sem jut Kamala szimpatizánsainak az eszébe, hogy a politikájuk és a viselkedésük miatt veszítettek.
Ilyenkor jön ki, hogy a balosok egy szállal nem különbek a jobbosoktól.
Az első válasz a legjobb. Szerintem már ne is aprózzátok el, csak annak legyen szavazati joga, aki Kanalas Harry fan 😍😍😍
13.
Szerintem neked is, ha csak ennyit tudsz erre reagálni.
“Én mondjuk szavazati jogot se feltétlen adnék valakinek, akinek nincs legalább érettségije.”
De gondolom azoknak meghagynád a szavazati jogot, akik teszem azt diplomás létükre elhiszik, hogy férfiak is szülhetnek, és hogy kettőnél több nem létezik, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!