Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mindneki hibás csak ők nem?

Mindneki hibás csak ők nem?

Figyelt kérdés

Ahogy a kommenteket olvasgattam itt gyakorin meg twitteren, úgy tűnik Kalama Harris vereségéért a szimpatizánsai szerint mindenki hibás, kivéve Kamala Harrist és a demokrata pártot.

Az ekonómiai helyzet tehet róla. A fehér prolik hibája. Meg a fasiszták hibája. Meg a latinoké akik át szavaztak Trumpra. Meg a muszlimoké akik át szavaztak Trumpra. Meg még nem tudom kiké.

De egy nanoszekundumra sem jut Kamala szimpatizánsainak az eszébe, hogy a politikájuk és a viselkedésük miatt veszítettek.

ma 13:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

Ilyenkor jön ki, hogy a balosok egy szállal nem különbek a jobbosoktól.

Az első válasz a legjobb. Szerintem már ne is aprózzátok el, csak annak legyen szavazati joga, aki Kanalas Harry fan 😍😍😍

ma 14:27
 12/20 anonim válasza:
45%
Tessék most kiderült, hogy feleslegsesen telepítik be afrika, ázsia nagy részét, mert azok is a konzervatívokra szavaznak. Pedig a liberálisok igazán mindent megtettek. Még a jobboldali szavazókat is lehulladékozták, hogy mozgósítsanak 😂
ma 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:
19%
#12: ezért kár volt regisztrálnod...
ma 14:30
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Twitteren néztem, egyáltalán nem ezt tapasztaltam.
ma 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:

13.

Szerintem neked is, ha csak ennyit tudsz erre reagálni.

ma 14:59
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Kamala nem volt időszerű jelen társadalmi állapotok közepette. Szerintem ilyen egyszerű.
ma 15:03
 17/20 PMC Wagner ***** válasza:
39%
#1 ezzel csak az a baj hogy több művelt ember állt ki Trump mellett nyilvánosan a kampány során mint Harrisnél
ma 15:07
 18/20 A kérdező kommentje:

“Én mondjuk szavazati jogot se feltétlen adnék valakinek, akinek nincs legalább érettségije.”

De gondolom azoknak meghagynád a szavazati jogot, akik teszem azt diplomás létükre elhiszik, hogy férfiak is szülhetnek, és hogy kettőnél több nem létezik, ugye?

ma 15:12
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

Hulk Hoganra gondolsz?

ma 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
17) nem nagyon lattam ertelmes embert Trump mellett kampanyolni
ma 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!