Ahogy a kommenteket olvasgattam itt gyakorin meg twitteren, úgy tűnik Kalama Harris vereségéért a szimpatizánsai szerint mindenki hibás, kivéve Kamala Harrist és a demokrata pártot.
Az ekonómiai helyzet tehet róla. A fehér prolik hibája. Meg a fasiszták hibája. Meg a latinoké akik át szavaztak Trumpra. Meg a muszlimoké akik át szavaztak Trumpra. Meg még nem tudom kiké.
De egy nanoszekundumra sem jut Kamala szimpatizánsainak az eszébe, hogy a politikájuk és a viselkedésük miatt veszítettek.
Szerintem az alulművelt Trump fanatikusok a bűnösek. Én mondjuk szavazati jogot se feltétlen adnék valakinek, akinek nincs legalább érettségije.
ma 13:58
2/20 anonim válasza:
Rosszul olvasgattad.
ma 13:59
3/20 anonim válasza:
Itthon is ezt csinálta a baloldal, az fel se merült bennük, hogy az emberek nagy része egyszerűen nem vevő arra, amit képviselnek.
ma 14:06
4/20 anonim válasza:
A balosok ugyanolyan álnokok, mint a jobbosok. Ezen nincs mit meglepődni. Egojuk az égben.
ma 14:08
5/20 anonim válasza:
Majd gondold végig, hogy miért lehet, hogy a legtöbb nagyvárosban a demokraták győztek ott is ahol a republikánusok vitték az elektori helyeket.
Csak a sok yokel meg is sértődik rajta ha bugrisnak nevezik.
ma 14:16
6/20 anonim válasza:
#5 - Ha tudják, hogy a választók többsége nem nagyvárosban él, és mégis csak nekik kampányolnak, akkor nem kell csodálkozni az eredményen.
ma 14:20
7/20 anonim válasza:
Ja, hogy primitív egyszerűséggel hazudozni kell mert azt mindenki megérti? Igen, látjuk határon belülről is hogy az működik.
ma 14:24
8/20 anonim válasza:
Am ha kozelebbrol megnézed a valasztasi terkepeket, lathatod h a nagyvarosokban most is a demokratak nyertek. Videken meg a trumpistak.
ma 14:24
9/20 anonim válasza:
6) sok allamban kampanyolni sincs ertelme. Az usaban nagyon jol tudjak ki demokrata es ki republikanus. Ezeknek leszolnak a red statekben es ennyi, nem nagyon kampanyolnak ott mert az elektori iskola miatt felesleges. A nagy koltesek a swimg statekrenmennek. Ezeket vitte Trump.
ma 14:26
10/20 anonim válasza:
Eléggé szelektív a figyelmed ezek szerint. Olvasok híreket, vélemény cikkeket, alig olvasok olyat, hogy ne őket okolnák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!