Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A toleráns liberálisok miért...

A toleráns liberálisok miért nem veszik észre, hogy a muszlimok nem integrálhatóak be az európai társadalomba? Vagy hogy lenne összeegyeztethető a baloldali, liberális értékrend, a feminizmus az iszlámmal?

Figyelt kérdés

okt. 30. 02:43
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ha nem is bűnöznek, akkor sem szabad a muszlimokat beengedni Európába. Ez a vallás a sátánizmusnál is betegebb.
okt. 30. 16:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez újdonság lesz-e számodra, de gyanitom, hogy még életedben nem jártál külföldön, nemhogy a Balkánon, merthogy a muszlim vallás, évszázadok óta jelen van Európában. Montenegróban, Albánián, Makedóniában is vannak bőven muszlimok, sőt, még mecsetek is.
okt. 30. 16:59
 23/28 A kérdező kommentje:

Jártam már külföldön, ezért láttam is, hogy az európai ember mennyivel felsőbbrendűbb a barbároknál.

Albánia, Montenegró? Ne nevettess.

okt. 30. 17:20
 24/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
60%

Azt vágod hogy a reneszánsz ami az első lépése volt annak hogy "felsőbrendűvé" tette az europai embert, azt nagyrészt görög és muszlim írok könyveiből alkották meg?

Mellesleg lemerem fogadni hogy a sátánizmusról is kb annyit tudsz mint az iszlámról.

okt. 30. 19:28
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem úgy van az. Az európai felsőbbrendőség már az ókori Görögországgal kezdődött, nem a reneszánsszal. Az ábrahámita vallások csak lezüllesztették Európát, elhozták a sötét középkort, gátolták a tudományos és gazdasági feljődést.

Az iszlám vallás a nőket kb tárgyként kezeli, ennyit épp elég tudni.

okt. 31. 02:37
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

Magyarországon is többségben van az a politikai közeg, akik a nőket tárgyként, szülőgépként kezelik.

Nincs különbség.

okt. 31. 07:55
 27/28 A kérdező kommentje:

Van egy ilyen kisebbség. De az iszlám viszont intézményesíti is ezt.

Egyébként az is kérdés, hogy a magyar mennyire tekinthető európainak? Vagy mi is csak barbárok vagyunk? Én pl. szégyenlem, hogy nem vagyok árja északi germán.

okt. 31. 17:20
 28/28 anonim ***** válasza:
61%
Felsőbbrendűen használod az arab számokat, kérdező?
nov. 2. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!