A toleráns liberálisok miért nem veszik észre, hogy a muszlimok nem integrálhatóak be az európai társadalomba? Vagy hogy lenne összeegyeztethető a baloldali, liberális értékrend, a feminizmus az iszlámmal?
"A toleráns liberálisok miért nem veszik észre, hogy a muszlimok nem integrálhatóak be az európai társadalomba?"
Teljesen jól beintegrálhatóak, nyugaton rengeteg muszlim van orvosi, ügyvédi, vagy bármilyen más pozícióban. Köztük is vannak akik szorgosak, dolgosak, lekiismeretesen végzik a munkájukat.
A liberális értékrendbe pedig ez úgy illeszthető be, hogy ha én tolerálom őt, akkor ő is tolerál engem. Ha én gyűlölködve néznék rá, akkor miért is várnék más reakciót tőle?
Azért mert toleráns liberálisok. Szentül hiszik, hogy beintegrálhatóak, és nem veszik észre hogy marhára nem akarnak integrálódni. Az összeegyeztethetetlenségre pedig legyintenek, mondván hogy "vallásszabadság". Ennyi.
2-es: Igen, vannak ilyenek, elenyésző kisebbségben. Pl. a PizzaKing alapítója is muzulmán, sőt, palesztin.
Azért mert látják hogy vannak muszlimok akik be tudtak integrálodni. Is épp ezért nem ítélnek minden muszlimot meg azon bűnöző migránsok alapján akik nagy eséllyel a saját országukban is pont olyan bűnözők voltak mint itt europában.
Is ehhez semmit nem ad a kulturális különbség. Muszlim országban is elvárt hogy az ember dolgozzon a kajáért, meg hogy ne szegjen törvényeket meg.
Annyira szép, hogy toleráns liberálisok lettek megkérdezve és a toleráns liberálisok helyett, érzéketlen magyarok válaszolnak a toleráns liberálisokhoz szóló kérdésre.
Ha az érzéketlen magyarok ennyire tudják a választ, nekem, mint toleráns liberális, nincs is már mit mondanom.
Annyit azért megjegyeznék, hogy mielőtt az érzéketlen magyar valamiről véleményt formál, nemártana, ha egyáltalán látna egy darabot is abból, amiről véleményt mond.
Kérdező, alapvetően abban tévedsz, hogy nem a muszlimokkal van általában baj, hanem a felelőtlen, gyors állampolgárság odaítéléssel.
A magam részéről 15 év átmeneti időt adnék, ami alatt nem kaphat végleges állampolgárságot senki, csak ideiglenes tartózkodást, és ha bármi jelét mutatja ezalatt, hogy nem hajlandó integrálódni, elfogadni a helyi értékeket, akkor azonnal kiutasítás.
Így maradnának azok, akik integrálódni akarnak, mert aki 15 évig nem követ el semmit, az elég jó eséllyel később sem fog.
Szóval a fő probléma az, amikor túl gyorsan kapnak állampolgárságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!